QOMMUNITY’S PARTNERS

We worden heel blij van samenwerken met like-minded partners met als doel: jou helpen aan specifieke kennis én voordeel. Wij geloven in de kracht van samen, want samen is niet alleen. Bekijk welk voordeel er bij jou past, en dat bespaarde geld kan je weer investeren in die droom-camper of duurzaam beleggen! 

ZAKELIJK BELLEN

Vodafone Business

Veel, snel en veilig bellen: dat is als ondernemer super belangrijk. Bij Vodafone Zakelijk ben je altijd verzekerd van de sterkste 5G verbinding op het krachtige GigaNet. Ga je (tijdelijk) werken over de grenzen? Vodafone Zakelijk is een uitstekend Europees netwerk voor de beste verbinding waar je ook maar (net)werkt. Lekker genetwerkt G! Nog een voordeel: je krijgt gratis Microsoft 365 als je een Vodafone Business abonnement neemt. Let’s talk Business!

ZAKELIJK REIZEN

NS

Duurzaam en flexibel reizen, het kan allemaal met de NS-Business Card. Mocht je deze nog niet hebben, dit is je moment! Deze pas komt namelijk echt altijd van pas. De pas is gratis te bestellen en je reist met 40% korting op een Dal abonnement voordelig in de daluren reist, hoe heerlijk is dat! En het gaat nog per factuur ook. Jij blij, boekhouder blij. Reizen met de trein is dus niet alleen fijn, maar ook vet duurzaam en super flexibel. Want als freelancer zit je nou eenmaal altijd in een rijdende (groene) trein: je kan werken waar en wanneer je maar wilt!

Bankzaken

Knab

Ondernemen kan niet zonder zakelijke rekening. Knab Zakelijk is een volledig bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp’er. Sinds de oprichting is Knab Zakelijk door MoneyView elk jaar uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers. Ook kun je sinds september 2021 automatisch sparen voor je BTW. Check hier de voordelen en sluit je zakelijke rekening af. Ook heel handig: in de Knab-bieb vind je waardevolle artikelen terug die je op weg helpen in je finance. 

 

Arbeidsongeschiktheids

verzekering

CommonEasy

Wat doe je als je even uit de running bent? Qommunity vangt op binnen het platform van CommonEasy, een nieuwe manier van arbeidsongeschiktheid. Het is een slimme tool waarmee je samen met andere ondernemers een back-up vormt. Zo help je bijvoorbeeld voor 7 euro per maand andere ondernemers en ben je bij ziekte verzekerd van een inkomen van €1.000. Als Qollega krijg je zelfs de eerste twee maanden gratis en dat scheelt je €25. Sluit je vandaag nog aan en join the Qommunity cirkel! We zijn je back-up. No matter wat er gebeurt. Meld je aan en gebruik de code: QomEasy

Boekhouding

Paperdork

Detox van je boekhouding, focus op je onderneming. Paperdork is een unieke combinatie van een innovatief boekhoudprogramma voor freelancers en cijferbaas. Met onze app scan je bonnetjes gemakkelijk in en stel je jouw eigen doelen. Jouw cijferbaas zorgt ervoor dat de boekhouding piekfijn in orde is en verstuurt je aangiftes. Én je kunt er terecht voor onbeperkt vragen en advies. Geen uurtje factuurtje, gewoon een vaste prijs per jaar. Qollega’s ontvangen een eenmalige korting van €25,-. Meer weten? Bekijk de demo hier of plan een afspraak in.

Pensioen

BrightPensioen

BrightPensioen gaat de wereld redden. Nou ja, de financiële wereld in ieder geval. Stukje bij beetje maken ze het financiële stelsel eerlijker, transparanter en duurzamer. Bij Bright word je lid en mede-eigenaar, samen met duizenden andere ondernemers als jij. Als ze winst maken, dan deel jij mee. En waarom wij ook fan zijn van Bright: ze beleggen uitsluitend in duurzame fondsen. Als je Qollega bent van Qommunity krijg je op je eerste factuur €50,- korting. Dat is lekker, toch? Ok, ik ga nu sparen voor mijn pensioen. 

Coaching

Jobtimistic

Leonardo, Kylie, Scarlett, Frenkie en Kanye… Allemaal hebben ze een talent agent. Deze manager helpt hen tijdens hun hele carrière! Niet alleen met wat ze verdienen, maar ook met welke merken ze samenwerken, wat hun volgende stappen moeten worden en hoe ze hun werk & privé in balans moeten houden. Als freelancer is hulp extra belangrijk. Kijk wat ze kunnen doen voor jouw loopbaan.

Co-working

The social hub

The Social Hub aims to bring a new generation of international citizens and digital nomads together. With flexible cowork memberships, unique perks and a growing network of locations in Amsterdam City and West, Rotterdam, the Hague, Maastricht, Delft, Vienna, Bologna, Florence, Barcelona and Madrid, it’s the best place to start or scale your business! Join us now Elke vrijdag komen we samen in TSH Collab Rotterdam, Den Haag, Groningen en Amsterdam City. Vind je het hier te chill? Met de kortingscode QOLLAB22 kun je met 15% korting een vaste flexplek huren in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Zin in een workation? Gebruik deze code COLLABXQOMMUNITY10 en boek je workation naar Delft, Maastricht, Eindhoven, Florence, Madrid, Bologna, Parijs of Berlijn met 10% korting!  

JURIDISCH ADVIES

Backstage Legal

Backstage Legal is een collectief voor advocaten en juristen die zelf ook al jaren ondernemer zijn, veelal in de creatieve sector. We zijn gespecialiseerd in verbintenissenrecht (waar overeenkomsten en algemene voorwaarden onder vallen), intellectueel eigendom (denk aan auteursrecht, handelsnaam- en merkenrecht), media-, privacy- en arbeidsrecht en kunnen je daarnaast helpen met de juridische vormgeving van jouw onderneming, afspraken tussen partners, vennoten en bijvoorbeeld aandeelhouders. Hier ga je naar de pagina met handige templates en hun contactgegevens als je juridische hulp zoekt. 

Verzekeringen

Yezzer
Verzeker jezelf van een onbezorgd freelance life. Maar wat heb jij precies nodig? Bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand of cyberverzekering?
Doe de scan van Yezzer en krijg binnen twee minuten inzicht in welke verzekeringen jij en je bedrijf nodig hebben. Als Qollega van Qommunity krijg je 5% korting op je polis. Fix het hier!

ZAKELIJK INTERNET

Ziggo Zakelijk

Betrouwbaar en supersnel internetverbinding voor al die Zoom-meetings, hoe belangrijk is dat? Ziggo Zakelijk biedt alle Qollega’s van Qommunity de eerste 3 maanden gratis en dit kan wel oplopen tot 240 euro. Lekker extraatje: je krijgt ook toegang tot Unlimited Learning met 150 gratis online trainingen, van mindfullness trainingen tot business English courses. Meld je hier aan! 

CO-WORKING

Mindspace

Mindspace is a boutique flex space provider, presenting a global mindset with a local flavor. Dat is echt zo. In welke locatie je ook gaat werken, je wordt geïnspireerd vanaf het moment dat je binnen komt lopen. Dat komt door het waanzinnig mooie interieur en de goede vibe van de mensen die er werken. Als partner van Qommunity kun je op vrijdag in Mindspace Utrecht komen co-worken. Wil je op een andere dag werken, ook in Amsterdam? Ga naar de website en vul deze kortingscode in: MULTI421NL bij het bestellen van een multipas in Nederland.

VERZEKERINGEN

Insify

Freelancen is niet zonder risico, en juist dát maakt het juist zo leuk! Maar. Voorkom slapeloze nachten vol gepieker omdat je niet verzekerd bent. Het hoeft niet duur en moeilijk te zijn. Bij Insify bescherm je jezelf en je onderneming tegen o.a. bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid. Je kiest binnen 2 minuten de verzekering die bij jou past. Een verzekering op maat en geen lange contracten. Claims stuur je lekker easy door via WhatsApp! Check it out.