QOMMUNITY’S PARTNERS

We worden heel blij van samenwerken met like-minded partners met als doel: jou helpen aan specifieke kennis én voordeel. Wij geloven in de kracht van samen, want samen is niet alleen. Bekijk welk voordeel er bij jou past, en dat bespaarde geld kan je weer investeren in die droom-camper of duurzaam beleggen! 

VERZEKER JEZELF VAN EEN BACK-UP.

Wat doe je als je even uit de running bent? Qommunity vangt op binnen het platform van CommonEasy, een nieuwe manier van arbeidsongeschiktheid. Het is een slimme tool waarmee je samen met andere ondernemers een back-up vormt. Zo help je bijvoorbeeld voor 7 euro per maand andere ondernemers en ben je bij ziekte verzekerd van een inkomen van €1.000. Als Qollega krijg je zelfs de eerste twee maanden gratis en dat scheelt je €25. Sluit je vandaag nog aan en join the Qommunity cirkel! We zijn je back-up. No matter wat er gebeurt. Meld je aan en gebruik de code: QomEasy

FIX JE (TUSSEN)PENSIOEN!

BrightPensioen gaat de wereld redden. Nou ja, de financiële wereld in ieder geval. Stukje bij beetje maken ze het financiële stelsel eerlijker, transparanter en duurzamer. Bij Bright wordt je lid en mede-eigenaar, samen met duizenden andere ondernemers als jij. Als ze winst maken, dan deel jij mee. En waarom wij ook fan zijn van Bright: ze beleggen uitsluitend in duurzame fondsen. Als je Qollega bent van Qommunity krijg je op je eerste factuur €50,- korting. Dat is lekker, toch? Ok, ik ga nu sparen voor mijn pensioen. 

KNAB WERK!

Ondernemen kan niet zonder zakelijke rekening. Knab Zakelijk is een volledig bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp’er. Sinds de oprichting is Knab Zakelijk door MoneyView elk jaar uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers. Ook kun je sinds september 2021 automatisch sparen voor je BTW. Check hier de voordelen en sluit je zakelijke rekening af. Ook heel handig: in de Knab-bieb vind je waardevolle artikelen terug die je op weg helpen in je finance. 

BOEKHOUD ALS EEN (CIJFER)BAAS.

Detox van je boekhouding, focus op je onderneming. Paperdork is een unieke combinatie van een innovatief boekhoudprogramma voor freelancers en cijferbaas. Met onze app scan je bonnetjes gemakkelijk in en stel je jouw eigen doelen. Jouw cijferbaas zorgt ervoor dat de boekhouding piekfijn in orde is en verstuurt je aangiftes. Én je kunt er terecht voor onbeperkt vragen en advies. Geen uurtje factuurtje, gewoon een vaste prijs per jaar. Qollega’s ontvangen een eenmalige korting van €25,-. Meer weten? Plan een afspraak in.

ONLINE BOEKHOUDEN? GA VOOR MONEYMONK!

Wil jij meer grip en zicht op je financiën? Het all-in-one boekhoudpakket van MoneyMonk helpt jou met jouw volledige administratie, zonder gedoe. Als Qollega’s van Qommunity ontvang je de eerste 12 maanden 50% korting. Hoppa, ga ervoor!

REKEN MAAR VAN YEZZER!

Verzeker jezelf van een onbezorgd freelance life. Maar wat heb jij precies nodig? Bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstand of cyberverzekering?
Doe de scan van Yezzer en krijg binnen twee minuten inzicht in welke verzekeringen jij en je bedrijf nodig hebben. Als Qollega van Qommunity krijg je 5% korting op je polis. Fix het hier!

GIGA SNEL BELLEN MET VODAFONE

Veel, snel en veilig bellen: dat is als ondernemer super belangrijk. Bij Vodafone Zakelijk ben je altijd verzekerd van de sterkste 5G verbinding op het krachtige GigaNet. Ga je (tijdelijk) werken over de grenzen? Vodafone Zakelijk is een uitstekend Europees netwerk voor de beste verbinding waar je ook maar (net)werkt. Als Qollega krijg jij een dikke drie euro korting per maand op je zakelijke mobiele abonnementen én een cashback van €40,- Lekker genetwerkt G! Nog een voordeel: je krijgt gratis Microsoft 365 als je een Vodafone Business abonnement neemt. Ga voor die korting en vul de code WFOCCNNBRQ in.

 

 

VERBONDEN MET ZIGGO ZAKELIJK

Betrouwbaar en supersnel internetverbinding voor die Zoom-meetings, hoe belangrijk is dat? Ziggo Zakelijk biedt alle Qollega’s van Qommunity nu één extra maand gratis en €60.- cashback op alle zakelijke Internetpakketten!  Stel je kiest voor Ziggo Zakelijk Complete Xtra dat € 52,50 ex. btw. per maand kost. Als Qollega van Qommunity krijg je hier nog eens €60,- cashback + €5,- korting per maand. Dat kan oplopen tot €400,- korting in totaal!  Lekker extraatje: je krijgt ook toegang tot Unlimited Learning met 150 gratis online trainingen, van mindfullness trainingen tot business English courses. Meld je hier aan! 

ZIGGO + VODAFONE = NOG LEKKERDER!

Combineer je de Vodafone Zakelijk abonnement met je Ziggo Zakelijk abonnement? Dan ontvang je dubbele data – lees DUBBELE DATA! – plus 8 euro korting op je mobiele abonnement. Dit betekent dat je op je Vodafone Red Pro Connect geen 10 GB internet maar 20 GB internet ontvangt, en dat nog eens met 8 euro korting per maand. Daarnaast ontvang je ook nog extra Unlimited trainingen bij het afsluiten van een Vodafone Zakelijk abonnement, bovenop de trainingen van Ziggo Zakelijk. #WINNING! Wat moet je doen? Sluit je abonnement af bij Ziggo Zakelijk en doe dit daarna bij Vodafone, en je bent binnen.