OVER THE FREELANCE QOMMUNITY

Waarom dit freelanceplatform bestaat en met welke missie ze de wereld van freelancers beter maken.

Als freelancer moet je naast je eigen bedrijfsuitje, ook je boekhouding, sales en werkplek fixen. Een goed netwerk om op terug te vallen is daarom nodig. Het platform van Qommunity is dé oplossing en matcht freelancers aan nieuwe klussen, helpt ze met de juiste kennis en verbindt ze door een ijzersterk netwerk. Samen zorgen we ervoor dat freelancen het allerleukste beroep van de wereld wordt!

Voor en door de Qommunity
Na een succesvolle
investeringsronde via een crowdfunding in 2020 én een aandelencampagne in 2022 kunnen we nu met trots zeggen dat we 263 mede-eigenaren hebben! Nu bouwen we echt samen aan de Qommunity, en daar doen we het voor. Wij stimuleren freelancers en bedrijven om bewuster te ondernemen en ook samen te werken, want de toekomst wordt alleen nog maar flexibeler. We creëren een veilige sociale omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en waar iedereen gehoord wordt. 

 

Verbinding, impact en plezier
De thema’s verbinding, plezier en impact zijn voor ons belangrijke thema’s die bij ons mee worden genomen in alles wat we doen. Sinds 1 mei 2022 hebben we Qommunitrees opgericht. Dit bos is voor en door ondernemers opgezet, en iedereen kan meedoen. We helpen elkaar met het opzetten van projecten die impact maken. Met impact bedoelen we: een positieve invloed op mens en planeet. Wij creëren de nieuwe manier van (net)werken door mens en natuur met elkaar te verbinden.

Over de founders
Kiki Calis (Sustainable Creative) en Kim Trotz (Creative Copywriter) zijn The Freelance Qommunity begonnen toen ze zelf begonnen met freelancen in 2018, omdat ze tegen dingen aanliepen. Waar werk je, hoe regel je je finance en wat doe je als een klant niet betaalt? Na twee jaar events te hebben georganiseerd, lanceerden ze op 1 mei 2020 (op de dag van de arbeid) het platform om meer freelancers te kunnen helpen. Inmiddels helpt ons dedicated team van freelancers de Qommunity met duurzaam doorgroeien. In onderstaand filmpje leggen we uit welk gevoel we willen oplossen. Wil je met ons samenwerken? Mail ons via kim@qommunity.net.

Hoe qommunity ooit ontstond: