OVER QOMMUNITY

Het verhaal van founders Kim Trotz (links) en Kiki Calis (rechts).

Van Nieuwjaarsborrel naar een echte Freelance Qommunity 
Op 1 oktober 2017 begonnen we allebei op hetzelfde moment met freelancen. We mistten het gelijk: de fijne collega’s, de gezellige vrijdagmiddagborrels, onvergetelijke bedrijfsuitjes en kerstdiners. In januari 2018 organiseerden we daarom de allereerste Freelance Nieuwjaarsborrel. De feedback? Minder muziek, meer tijd om te netwerken. De volgende dag bedachten we: Qommunity. Elk kwartaal (yes, vandaar de Q) een niet-awkward netwerkborrel met inspirerende talks, netwerkopdrachten en natuurlijk wel wat gezellige muziek. Op de events koppelden we freelancers aan elkaar en zo ontstonden er al vet leuke samenwerkingen. Ook kregen we alsmaar vragen hoe je je freelance business moest runnen. Daarom werd het in 2020 tijd voor the nex step: een virtuele office waar alles samen komt. Hier krijg je als parttime of fulltime Qollega o.a. toegang tot online workshops en events, matching met een freelance buddy, hulp bij serious business en korte lijntjes met opdrachtgevers.

Over Kiki en Kim
Kiki Calis (29) is sustainable creative en projectmanager. Ze verbindt mensen en maakt ze op een creatieve manier bewust van hun impact op de planeet. Dit doet ze van conceptfase tot en met productie. Kim Trotz (29) is creative copywriter onder de naam Trotz In The Branding. Bij haar kun je terecht voor al je teksten en concepten. Van social media post tot aan catchy campagneslogans. Het liefst met een goede woordgrap.

QO-CREATORS

Margarita Zharova

Margarita Zharova

Fotograaf en designer

Was er als eerste bij. Ze maakte ons logo, schiet prachtige pics op alle events, helpt ons met designs en bakt wekelijks gezonde Quiches. 

Chris Cornea

Chris Cornea

Online baas

Heeft onze website gebouwd, helpt ons met social ads en brengt Qommunity naar een nieuw online level. 

Non de Gêne

Non de Gêne

Creatief team

Kim Alers en Emmy Beijk helpen ons met creatieve ideeën voor alle niet-awkward netwerkopdrachten. Dit zijn ultimate netwerk Queens. 

Clint Fraser

Sales

Clint begon als Qollega en is nu al niet meer weg te denken uit Qommuniteam. 

Babs van Houten

Babs van Houten

Eventmanager

Werd Fulltime Qollega en zat een week later in ons team. Helpt ons met het opzetten van (online) events. Zij is er voor alle fraaie ideeën die te mooi zijn om te laten liggen.