QOLLEGA MEMBERSHIP

We zijn een open en diverse Qommunity waar allerlei soorten freelancers bij aangesloten zitten. Van junior tot senior, van advocaat tot regisseur en van Leeuwarden tot Luxemburg. Iedereen is welkom. We helpen elkaar aan nieuwe klussen, bij zaken als verzekeringen en pensioen en vieren samen successen.

waarom zou jij vandaag qollega worden?

Ondernemen kan best eenzaam, onzeker en moeilijk zijn. Als je net voor jezelf begint, maar ook als je al een tijdje bezig bent. Elke dag is anders. Wij geloven dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life hoort. Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen kan ondernemen. Zodat freelancen het leukste beroep van de wereld wordt.

Als Qollega (aka member) van The Freelance Qommunity krijg je toegang tot een divers netwerk van 200+ gelijkgestemden, connectie met opdrachtgevers en korte lijntjes tot vette nieuwe klussen, wekelijkse events en co-work dagen, masterclasses van experts en natuurlijk: hulp bij zaken als je pensioen, finance of verzekeringen.

Speciaal deze maand kun je gebruikmaken van de super speciale kennismakingsdeal die geldig is t/m 31 juli 2021. Dus. Why wait for it?

JE KUNT KIEZEN UIT DEZE OPTIES

LEKKERE KENNISMAKINGSDEAL

PROBEER NU DE EERSTE MAAND HET FULLTIME MEMBERSHIP VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS. DEZE SPECIALE DEAL IS GELDIG T/M 31 JULI. PAK JE KANS:

€29,75

PARTTIME

VOOR DE PARTTIME FREELANCER

€39,50 p/m

Kosten zijn excl. btw & aftrekbaar
Je kunt elk moment opzeggen, je zit nergens aan vast

Wat valt er allemaal binnen het parttime membership?

 • Je hoort bij het leukste en waardevolste freelance netwerk
 • Je staat op de gastenlijst voor alle Q-events, de maandelijkse gezamenlijke update via Zoom en een workshop van een Qollega
 • Je krijgt een eigen account & onboarding op het Qommunity platform
 • Daarmee heb je toegang tot:
  • Onze virtual office (Slack) waar je klussen kunt vinden, successen kunt vieren, vragen kunt stellen en vooral je Qollega’s dagelijks kunt spreken 
  • De beste partijen, kennis & deals voor je boekhouding, pensioen en (arbeidsongeschiktheids)verzekeringen
  • Onze appgroep met Whatappdates en speciale nieuwsbrieven zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van alles wat we doen 

FULLTIME

VOOR DE FULLTIME FREELANCER

€59,50 – p/m

 Kosten zijn excl. btw & aftrekbaar 
Je kunt elk moment opzeggen, je zit nergens aan vast

Wat valt er allemaal binnen het fulltime membership?

 • Tel alle perks van het parttime Qollega membership bij onderstaande extra’s:
 • Je mag 4 vrijdagen per maand komen co-worken in de mooiste co-work  door heel het land (twv €25 per dag)
 • Je krijgt toegang tot alle online workshops met experts 
 • Je mag naar alle online live Q&A’s met professionals uit de Qommunity
 • Je kan alle waardevolle freelance workshops terugkijken
 • Je wordt door Qupido gekoppeld aan een freelance buddy aka spartner 
 • Je krijgt directe hulplijnen voor bij boekhouding, verzekeringen en pensioen 
 • Je kan vet handige templates downloaden zoals  eenopdrachtbevestiging
 • Je bent altijd als allereerste op de hoogte van de events, klussen en nieuwtjes 

DIT KRIJG JE ALS JE QOLLEGA WORDT

EVENTS

Vul je agenda met onze netwerkevents.

qollega's

Vind je Qollega's en voel je never nooit meer alleen.

QO-WORKING

Hier zit je echt lekker op je (werk)plek.

 workshops

Werk aan je business en persoonlijke skills.

SPARTNER

Vind je freelance buddy om mee te sparren.

juridisch advies

All you need is strakke schriftelijke afspraken.

PENSIOEN

Lees meer over sparen voor later.

FINANCE HULP

Boekhoud je administratie goed in de gaten.

VERZEKERINGEN

Verzeker jezelf van een goede back-up.

QUOTES VAN ONZE QOLLEGA’S

LEONIE VERKLEIJ

EVENT PRODUCER & PROJECT MANAGER

“Door Qommunity heb ik mijn netwerk flink vergroot en daardoor ben ik aan meerdere opdrachten gekomen. Dus naast dat Qommunity ontzettend gezellig en leerzaam is, is het ook nog heel waardevol voor mij om aan te gekke nieuwe opdrachten te komen. Daarnaast zoek ik ook regelmatig andere freelancers voor opdrachten en via Qommunity kan ik super makkelijk en snel de juiste betrouwbare mensen vinden.”

 

Jorit Hajema

COMMUNICATIEADVISEUR - COPYWRITER - SEO

"Mijn eerste keer kan ik nog goed herinneren. Het Bedrijfsuitje in de A'DAM Toren. Eén avondje, en dan zouden we het daarna wel zien. Het was heerlijk. Het was boeiend. Het was verslavend. En daarom kom ik hier zo graag terug. Van tactische ondernemers tot gepassioneerde creatievelingen, bij Qommunity ga je ze vinden. Een freelancend mens heeft de halve wereld.”

Aygin Kolaei

DIGITAL MARKETEER

''Netwerken vond ik nooit leuk en groepsactiviteiten vond ik al helemaal awkward, ondanks ik een gezellig en sociaal mens ben. Toen ik vorig jaar Qommunity leerde kennen merkte ik echt dat netwerken en groepsactiviteiten juist mega leuk kunnen zijn. Kim en Kiki zijn een dream team; ze weten heel goed hoe ze een fijne cultuur kunnen creëren, hoe je diversiteit kunt waarborgen in een groep en denken na over dingen waar je als freelancer echt behoefte aan hebt. Qommunity joinen is een must voor alle freelancers! En niks moet binnen Qommunity, dus je bepaalt helemaal zelf wat je eruit wilt halen.''

 

Q&A OVER HET QOLLEGA MEMBERSHIP.

WAT KRIJG IK ALS IK QOLLEGA WORD?

Eigenlijk alle freelance facetten die je leven leuker, beter en makkelijker maken. Dus. Toegang tot het waardevolle Qommunity netwerk, gastenlijst voor (online) events en workshops, ideale match met een freelance buddy, handige kant-en-klare templates en hulp bij serious business zoals pensioen en verzekeringen. Hashtag freelance life hacks. 

IK BEN (NOG) GEEN FREELANCER, IS DIT MEMBERSHIP DAN IETS VOOR MIJ?

Denk je eraan om (parttime) te gaan freelancen? Dan is het membership zeker iets voor jou. Qommunity helpt je op weg om een goede freelancer te worden. Meer vragen? Mail ons even met jouw verhaal: qollega@qommunity.net.

KAN IK DEZE KOSTEN OPGEVEN BIJ MIJN BOEKHOUDER?

Zeker weten. Je investeert in jezelf en dat is aftrekbaar bij de Belastingdienst. Upload je maandelijkse factuur netjes in je online boekhoudsysteem (van bijvoorbeeld Tellow) en geef het op als ‘investering’. 

KAN JE DIT MEMBERSHIP MAANDELIJKS OPZEGGEN?

Ja dat kan. Vóór de eerste van de maand moet je dat wel even bij ons aangeven. Dan zorgen wij ervoor dat je die maand erop geen Qollega meer bent. We missen je nu al. 

IK BEN EEN DOORGEWINTERDE ZZP’ER, WAAROM WIL IK ERBIJ HOREN?

Qommunity is voor iedereen, want eenzaamheid onder freelancers is niet leeftijdsgebonden. Elke freelancer vindt het leuk om met gelijkgestemden te sparren, samen te lunchen en te high-fiven toch? We kunnen altijd van elkaar blijven leren.

WAAROM ZIJN JULLIE DIT BEGONNEN?

Het freelance leven is leuk, maar kan ook vet eenzaam zijn. Je mist die fijne Qollega’s om tegenaan te klagen, de vrijdagmiddagborrel die lekker uit de hand loopt en wat dacht je van het kerstdiner? Daarom organiseerden we in januari 2018 de eerste Nieuwjaarsborrel voor freelancers. En Qommunity was born.