QOLLEGA MEMBERSHIP

Als je Qollega wordt, hoor je bij The Freelance Qommunity. Wij geloven in de kracht van netwerken, elkaar helpen en heel veel high-fiven. Qommunity helpt je bij serieuze zaken & connect je met gelijkgestemden en potentiële opdrachtgevers. Op naar life hacks for freelance life.

Waar Qommunity voor staat

Als freelancer begint het bij het hebben van een netwerk. Wij geloven dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life horen. Onze missie is dan ook om van freelancen het leukste beroep van de wereld te maken. We zijn een open en diverse Qommunity waar allerlei soorten freelancers bij aangesloten zitten. Van junior tot senior, van advocaat tot regisseur en van Leeuwarden tot Luxemburg. Iedereen is welkom. We helpen elkaar en vieren samen successen. Zo voel je je never nooit meer alleen.
Want ja, waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Waarom zou je Qollega worden?

Als member van Qommunity ben je Qollega. Zo krijg je toegang tot ons netwerk van 200+ gelijkgestemden, wekelijkse events, co-work dagen en workshops van experts, hulp bij zaken als pensioen, finance en vezekeringen en korte lijntjes met opdrachtgevers. 

JE KUNT KIEZEN UIT DEZE TWEE OPTIES

DIT KRIJG JE ALS JE QOLLEGA WORDT

EVENTS

Vul je agenda met onze netwerkevents.

qollega's

Vind je Qollega's en voel je never nooit meer alleen.

QO-WORKING

Hier zit je echt lekker op je (werk)plek.

 workshops

Werk aan je business en persoonlijke skills.

SPARTNER

Vind je freelance buddy om mee te sparren.

juridisch advies

All you need is strakke schriftelijke afspraken.

PENSIOEN

Lees meer over sparen voor later.

FINANCE HULP

Boekhoud je administratie goed in de gaten.

VERZEKERINGEN

Verzeker jezelf van een goede back-up.

QUOTES VAN ONZE QOLLEGA’S

LEONIE VERKLEIJ

EVENT PRODUCER & PROJECT MANAGER

“Door Qommunity heb ik mijn netwerk flink vergroot en daardoor ben ik aan meerdere opdrachten gekomen. Dus naast dat Qommunity ontzettend gezellig en leerzaam is, is het ook nog heel waardevol voor mij om aan te gekke nieuwe opdrachten te komen. Daarnaast zoek ik ook regelmatig andere freelancers voor opdrachten en via Qommunity kan ik super makkelijk en snel de juiste betrouwbare mensen vinden.”

 

Jorit Hajema

COMMUNICATIEADVISEUR - COPYWRITER - SEO

"Mijn eerste keer kan ik nog goed herinneren. Het Bedrijfsuitje in de A'DAM Toren. Eén avondje, en dan zouden we het daarna wel zien. Het was heerlijk. Het was boeiend. Het was verslavend. En daarom kom ik hier zo graag terug. Van tactische ondernemers tot gepassioneerde creatievelingen, bij Qommunity ga je ze vinden. Een freelancend mens heeft de halve wereld.”

Aygin Kolaei

DIGITAL MARKETEER

''Netwerken vond ik nooit leuk en groepsactiviteiten vond ik al helemaal awkward, ondanks ik een gezellig en sociaal mens ben. Toen ik vorig jaar Qommunity leerde kennen merkte ik echt dat netwerken en groepsactiviteiten juist mega leuk kunnen zijn. Kim en Kiki zijn een dream team; ze weten heel goed hoe ze een fijne cultuur kunnen creëren, hoe je diversiteit kunt waarborgen in een groep en denken na over dingen waar je als freelancer echt behoefte aan hebt. Qommunity joinen is een must voor alle freelancers! En niks moet binnen Qommunity, dus je bepaalt helemaal zelf wat je eruit wilt halen.''

 

Q&A OVER HET QOLLEGA MEMBERSHIP.

WAT KRIJG IK ALS IK QOLLEGA WORD?

Eigenlijk alle freelance facetten die je leven leuker, beter en makkelijker maken. Dus. Toegang tot het waardevolle Qommunity netwerk, gastenlijst voor (online) events en workshops, ideale match met een freelance buddy, handige kant-en-klare templates en hulp bij serious business zoals pensioen en verzekeringen. Hashtag freelance life hacks. 

IK BEN (NOG) GEEN FREELANCER, IS DIT MEMBERSHIP DAN IETS VOOR MIJ?

Denk je eraan om (parttime) te gaan freelancen? Dan is het membership zeker iets voor jou. Qommunity helpt je op weg om een goede freelancer te worden. Meer vragen? Mail ons even met jouw verhaal: qollega@qommunity.net.

KAN IK DEZE KOSTEN OPGEVEN BIJ MIJN BOEKHOUDER?

Zeker weten. Je investeert in jezelf en dat is aftrekbaar bij de Belastingdienst. Upload je maandelijkse factuur netjes in je online boekhoudsysteem (van bijvoorbeeld Tellow) en geef het op als ‘investering’. 

KAN JE DIT MEMBERSHIP MAANDELIJKS OPZEGGEN?

Ja dat kan. Vóór de eerste van de maand moet je dat wel even bij ons aangeven. Dan zorgen wij ervoor dat je die maand erop geen Qollega meer bent. We missen je nu al. 

IK BEN EEN DOORGEWINTERDE ZZP’ER, WAAROM WIL IK ERBIJ HOREN?

Qommunity is voor iedereen, want eenzaamheid onder freelancers is niet leeftijdsgebonden. Elke freelancer vindt het leuk om met gelijkgestemden te sparren, samen te lunchen en te high-fiven toch? We kunnen altijd van elkaar blijven leren.

WAAROM ZIJN JULLIE DIT BEGONNEN?

Het freelance leven is leuk, maar kan ook vet eenzaam zijn. Je mist die fijne Qollega’s om tegenaan te klagen, de vrijdagmiddagborrel die lekker uit de hand loopt en wat dacht je van het kerstdiner? Daarom organiseerden we in januari 2018 de eerste Nieuwjaarsborrel voor freelancers. En Qommunity was born.