THE FREELANCE QOMMUNITY

HET FREELANCE PLATFORM VOOR KENNIS, KLUSSEN EN EEN IJZERSTERK NETWERK

Wij geloven dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life hoort. Qommunity zorgt ervoor dat je zonder zorgen kan ondernemen zodat freelancen het állerleukste beroep van de wereld wordt. Word Qollega en krijg:

 • Een ijzersterk netwerk met 250+ diverse freelance Qollega’s
 • Toegang tot het platform, de actieve Slack, de besloten Whatsapp-groep
 • Korte lijntjes met opdrachtgevers via het Jobboard
 • Wekelijkse niet-awkward online netwerkevents en offline co-work dagen bij The Student Hotel en Mindspace
 • Gastenlijst voor de knaller van een Q-event
 • Masterclasses van experts voor meer kennis en inspiratie
 • Korting en kennis van partners zoals Knab, BrightPensioen, CommonEasy en MoneyMonk die oplopen tot €380,- per jaar

START JE FREE TRIAL

Kijk een week of het Freelance Fit membership bij je past! Twee dagen voordat je free(lance) trial eindigt, kies je zelf of je wilt doorgaan. 

* betaling van €0,01 ter verificatie

Waarom zou jij vandaag qollega worden?

Freelancen is heerlijk, toch? Werken voor wie, waar en wanneer je maar wilt. Maar dat vrije freelance leven kan ook eenzaam, onzeker en moeilijk zijn. Je bent tenslotte je eigen sales, finance en marketingafdeling. Waarom moeilijk doen, als het samen kan? Ondernemen begint bij je netwerk. Hieruit rollen de vetste klussen, de juiste kennis en de high-five die je nodig hebt. Word Qollega en je maakt je freelance life leuker, beter en makkelijker.

Een goud begin is het halve netwerk.

Word een Fit Qollega voor het jaar 2022 en bespaar een kwartaal.
Deze actie loopt tot 31 december.

KIES UIT DEZE QOLLEGA MEMBERSHIPS

FREELANCE FLEX

De basis van je netwerk.

€19,50 ex. Btw.

Toegang tot:

 • Account op platform met een ijzersterk netwerk
 • Toegang tot de besloten Whatsapp en Slack met 50+ channels voor connectie en verdieping
 • Kennis en korting voor boekhouding, pensioen, AOV, telefoon, internet en verzekeringen waarmee je zo €31,65 p/m bespaart
 • Kortom: een no-brainer!
Meer info?

Alles flex? Jij bent op workation of semi aan het freelancen, maar wel op zoek naar verbinding met like minded freelancers. Dit membership past bij jou. Voor een kleine twee tientjes per maand – die je ook nog eens zakelijk kunt aftrekken – krijg je toegang tot het platform en het actieve Slack-channel. Je kunt losse tickets scoren voor workshops, events of co-workdagen.

FREELANCERS FAVORIET

FREELANCE FIT

Volledig in shape met extra kennis, klussen en een ijzersterk netwerk.

€59,50 ex. Btw.

Alles van Freelance Flex + ook toegang tot:

 • Wekelijke online netwerkevents
 • Toegang tot masterclasses (€150,-)
 • Het Jobboard waar je direct kunt reageren
 • 1x p/m co-worken op vrijdag (€25,-)
 • Persoonlijke match freelance buddy om mee te sparren
Meer info?

Jij bent zo’n ondernemer die houdt van échte connectie en die extra verdiepingsslag. Elke maand leer je van experts over onderwerpen binnen het maandthema. Ook kun je met jouw account direct solliciteren op het Jobboard. Daarnaast kun je op één vrijdag naar keuze komen co-worken en borrelen bij The Student Hotel Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of Mindspace Utrecht. En Qommunity is jouw stok achter de deur: laat je matchen met een freelance buddy en doe mee met de online werk-aan-je-bedrijf-week. Zo ga jij die persoonlijke doelen ein-de-lijk halen!

 

 

FREELANCE FIRE

Next level ondernemen met nog meer hulp.

€99,- ex. Btw.

Alle perks van Freelance Flex + Fit en inclusief:

 • Maandelijkse groepssessie met business coach (€120,-)
 • Slack-channel met jouw Fire groepje
 • 4 x p/m co-worken op vrijdag (€100,-)
Meer info?

Op naar fireworks! Jij bent klaar voor de volgende fase in jouw onderneming. Of je nu net begint of ff een nieuwe start nodig hebt… dit is jouw membership. Je wordt gekoppeld aan een talent agent van Jobtimistic die jou verder gaat helpen in je carrière. Samen met je groepje ga je aan de slag met persoonlijke goals. Daarnaast mag je lekker elke vrijdag co-worken om te connecten met je Qollega’s!

 

 

Het leukste freelance netwerk

Als je Qollega wordt binnen het Freelance Flex, Fit of Fire-membership, krijg je toegang tot onze member-only omgeving op deze website. Ook krijg je een link om jezelf aan te melden op Slack waar je met al je Qollega’s in contact komt en voor de besloten Whatsapp-groep zodat je altijd ‘app to date’ bent. Wanneer je inlogt op onze website, krijg je direct toegang tot alle pagina’s die binnen je membership vallen. Zo kun je je aanmelden voor de events, op zoek naar al je Qollega’s en kijken van welke korting jij gelijk gebruik wilt maken.

Korte lijntjes met opdrachtgevers

Als freelancer kwam je nog nooit zo makkelijk aan een nieuwe klus! Wij hebben direct contact met allerlei soorten opdrachtgevers. Ook gooien Qollega’s klussen naar elkaar toe! Check het Slack-channel #freelanceklussen of solliciteer via het Jobboard. We matchen freelancers persoonlijk aan nieuwe klussen. Met een percentage van de opgehaalde fee die we berekenen aan de kant van de opdrachtgevers, steunen we goede doelen binnen de thema’s duurzaamheid, inclusiviteit en eenzaamheid. 

Bakken vol kennis

Zelfontwikkeling vinden we bij Qommunity vet belangrijk. Door meer te leren, ben uiteindelijk ook meer waard. Elke maand hosten we masterclasses waar ieder mens en ondernemer beter van wordt. Ook werken we met de juiste partners die met hun kennis iedereen goed kunnen helpen. “In de evenementenbranche zat ik als producer niet meer op mijn plek. Door de workshops heb ik mijzelf helemaal opnieuw uitgevonden en doe ik nu waar ik écht blij van wordt: sport en voeding. Naast dat Qommunity ontzettend leerzaam en gezellig is, kom ik zo ook makkelijk aan nieuwe klussen.” – Leonie Verkleij (38), Amsterdam

Toegang tot Slack

Ons Slack-kanaal is super actief en heeft meer dan 50+ channels. Op deze manier kun je elke dag met al je Qollega’s in contact zijn en kun je op zoek naar de juiste kennis en nieuwe klussen. Naast de basis-channels #freelanceklussen of #freelancevragen, is er ook Qlub-groningen, Qlub-finance of Qlub-film! Voor elke stad, hobby of skills is er wel een Qlubje waar jij helemaal bij past. Oftewel: Slacker bezig! 

QUOTES VAN ONZE QOLLEGA’S

LEONIE VERKLEIJ

LIFESTYLE- EN VOEDINGSCOACH

“Door de workshops heb ik mijzelf helemaal opnieuw uitgevonden en doe ik nu waar ik echt blij van wordt: sport en voeding. Naast dat Qommunity ontzettend leerzaam en gezellig is, kom ik zo ook makkelijk aan nieuwe klussen én vind ik super snel de juiste betrouwbare mensen om een klus door te geven!”

 

Johan de Meijer

PROJECTMANAGER

"Voor freelancers die deze harde werkers nog niet kennen - trust them! Het leven is toegewijd aan het faciliteren wat freelancers nodig hebben. Je hebt ze nodig. En bedrijven - creëer met ons je flexibele schil. Gebruik alle disciplines als proeftuin om je ideale formatie uit te vinden, vóór je vaste krachten aanneemt.”

Aygin Kolaei

DIGITAL MARKETEER

''Het team van Qommunity weet heel goed hoe ze een fijne cultuur kunnen creëren, hoe je diversiteit kunt waarborgen in een groep en denken na over dingen waar je als freelancer echt behoefte aan hebt. Qommunity joinen is een must voor alle freelancers! Je bepaalt helemaal zelf wat je eruit wilt halen.''

 

Partners