finance hulp

Boekhoud je administratie goed in de gaten, want je wilt niet dat vriend de Belastingdienst op de stoep staat. Regel je boekhouding zelf met een online boekhoudsysteem of geef alles uit handen. 

Jij bent een baas in het runnen van je bedrijf, maar finance: dat is een fak(tuur) apart. Qommunity werkt met finance partners die dezelfde mindset hebben als wij: jou verder helpen. Samen maken we van freelancen het leukste beroep van de wereld! 

Eigen cijferbaas en boekhouding ineen: Geef het uit handen aan een cijferbaas van Paperdork. Zo kun je je administratie doen vanaf de bank, het café of in de trein. Paperdork werkt namelijk met een innovatieve tool waarmee jij je administratie nog gemakkelijker bij kunt houden. Daarnaast heeft jouw cijferbaas ook meteen de laatste update van jouw onderneming! Benieuwd? Hieronder check je hun boekhoud-hotline.

Ondernemen kan niet zonder zakelijke rekening. Knab Zakelijk is een volledig bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp’er. Sinds de oprichting is Knab Zakelijk door MoneyView elk jaar uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers. Ook kun je sinds september 2021 automatisch sparen voor je BTW. Check hier de voordelen en sluit je zakelijke rekening af. Ook heel handig: in de Knab-bieb vind je waardevolle artikelen terug die je op weg helpen in je finance. 

Ook al je Qollega’s delen persoonlijke informatie en kennis in alle Qlubs. Volg Qlub Finance of Beleggen en spar met gelijkgestemden. Of je nu net startend bent, of super senior, alles is relevant.

📞 HULP NODIG? BEL EEN CIJFERBAAS!

Zie je heel even door de bonnen je finance niet meer? Schakel dan een cijferbaas van partner Paperdork in om met je mee te kijken! In een call van 45 minuten beantwoorden ze al je vragen en geven ze een rondleiding door hun platform. Wa kost da? Helemaal niets. Plan een afspraak in en zeg dat je via Qommunity komt! Als je wilt overstappen – dat kan elk moment – dan krijg je ook nog eens €25,- korting. Is dat niet chill?