QOMMUNITY’S JOBBOARD

Dit is dé pagina waarop de vetste freelance klussen staan. De meeste klussen worden uitgewisseld in de Qommunity zelf, tussen de freelancers onderling in onze klussen-channels op het platform. Meld je hier aan om deze klussen te checken.

Hoe werkt het?

Qommunity verbindt elke dag mensen aan elkaar, ook opdrachtgevers en freelancers. Wij kennen onze Qollega’s persoonlijk en daarom kunnen wij heel goed matchen op skills en persoonlijkheid. Daarnaast maken we samen impact door voor elke match een boom aan te planten in het Qommunitrees bos. Dat is de kracht van samenwerken!

Ben je Qollega? Klik op de vacature en reageer.
Ben je nog geen Qollega en wil je reageren? 

Ben je opdrachtgever en wil je een klus uitzetten?
Hier vind je meer info en kun je ons direct mailen.

Freelance klussen

Hieronder zie je de klussen die opdrachtgevers bij ons plaatsen. Er worden ook klussen uitgewisseld tussen de freelancers onderling in onze Klussen channels op het platform.  Als Qollega kun je al deze verschillende soorten klussen zien, zelf jobs delen en makkelijk solliciteren via het Jobboard. Nog geen Qollega? Probeer het een maandje en kijk hoe Qommunity je leven leuker, beter en makkelijker kan maken. 

It’s a match met deze opdachtgevers

It’s a match

“Dit was een snelle supermatch! Op inhoud, digitale ervaring en als persoon. Niet iemand die het werk gewoon doet, maar een digital native die pro-actief meebouwt aan onze teams en digitale projecten.”

Jeroen

Marketing Manager , Plieger

“Qommunity heeft me niet alleen geholpen met een mooie interim opdracht die matcht bij mijn vakkennis, maar ook met een match op persoonlijkheid met de opdracht-gever waardoor er direct een klik was. Dat gevoel van collegialiteit en elkaar écht kennen is heel waardevol.”

Johan

Freelance Projectmanager