QOMMUNITY’S JOBBOARD

Very nice job(s)! Dit is dé pagina waarop de vetste freelance klussen staan. Hier zie je een overzicht van alle klussen die zijn uitgezet binnen de Qommunity.

Hoe werkt het?

Qommunity verbindt elke dag mensen aan elkaar, ook opdrachtgevers en freelancers. Wij kennen onze Qollega’s persoonlijk en daarom kunnen wij heel goed matchen op skills en persoonlijkheid. Hierdoor hebben we al veel mooie matches kunnen maken. Daarnaast maken we samen impact door voor elke match een boom aan te planten in het Qommunitrees bos. Dat is de kracht van samenwerken!

Ben je Qollega? Klik op de vacature en reageer.
Ben je nog geen Qollega en wil je reageren? 

Ben je opdrachtgever en wil je een klus uitzetten?
Hier vind je meer info en kun je ons direct mailen.

Freelance klussen

Hieronder zie je de klussen die opdrachtgevers bij ons plaatsen. De meeste klussen worden uitgewisseld in de Qommunity zelf, tussen de freelancers onderling in onze klussen Slack channel. Meld je gratis aan om ook deze klussen te checken.

It’s a match

“Dit was een snelle supermatch! Op inhoud, digitale ervaring en als persoon. Niet iemand die het werk gewoon doet, maar een digital native die pro-actief meebouwt aan onze teams en digitale projecten.”

Jeroen

Marketing Manager , Plieger

“Qommunity heeft me niet alleen geholpen met een mooie interim opdracht die matcht bij mijn vakkennis, maar ook met een match op persoonlijkheid met de opdracht-gever waardoor er direct een klik was. Dat gevoel van collegialiteit en elkaar écht kennen is heel waardevol.”

Johan

Freelance Projectmanager

LET’S MAKE IMPACT!

De drie goede doelen die we steunen zijn Black Queer & Trans Resistance, The Pollinators en Kletsmaatjes.