QOMMUNITY’S JOBBOARD

Very nice job(s)! Dit is dé pagina waarop de vetste freelance klussen staan. Hier zie je een overzicht van alle klussen die zijn uitgezet binnen de Qommunity.

Hoe werkt het?

Qommunity verbindt elke dag mensen aan elkaar, ook opdrachtgevers en freelancers. Wij kennen onze Qollega’s echt persoonlijk en dat is waardevol. We weten waar iedereen mee bezig is en waar ze behoefte aan hebben. Met deze manier van matchen maken we iedereen blij. Als freelancer kwam je nog nooit zo makkelijk aan een nieuwe klus. Als opdrachtgever scheelt het je je kostbare tijd. Het enige wat we vragen is een fee aan de kant van de opdrachtgevers. Hiermee maken we impact door 15% te geven aan goede doelen binnen de thema’s eenzaamheid, duurzaamheid en inclusiviteit. Dat is de kracht van samenwerken!

Ben je Qollega? Klik op de vacature en reageer.
Ben je nog geen Qollega en wil je reageren? 

Ben je opdrachtgever en wil je een klus uitzetten?
Hier vind je meer info en kun je ons direct mailen.

It’s a match

“Dit was een snelle supermatch! Op inhoud, digitale ervaring en als persoon. Niet iemand die het werk gewoon doet, maar een digital native die pro-actief meebouwt aan onze teams en digitale projecten.”

Jeroen

Marketing Manager , Plieger

“Qommunity heeft me niet alleen geholpen met een mooie interim opdracht die matcht bij mijn vakkennis, maar ook met een match op persoonlijkheid met de opdracht-gever waardoor er direct een klik was. Dat gevoel van collegialiteit en elkaar écht kennen is heel waardevol.”

Johan

Freelance Projectmanager

LET’S MAKE IMPACT!

De drie goede doelen die we steunen zijn Black Queer & Trans Resistance, The Pollinators en Kletsmaatjes.