QOMMUNITY’S JOBBOARD

Dit is dé pagina waarop de vetste freelance klussen staan. De meeste klussen worden uitgewisseld in de Qommunity zelf, tussen de freelancers onderling in onze klussen-channels op het platform. Meld je hier aan om deze klussen te checken.

SOLLICITEER OP FREELANCE KLUSSEN

FREELANCE KLUSSEN VIA QOMMUNITY

De wit gemarkeerde klussen bovenaan zijn klussen die opdrachtgevers direct bij ons plaatsen. Onze matchmaker matcht jou aan de klus! Als je inlogt, kun je direct solliciteren. Er worden ook klussen uitgewisseld tussen de freelancers onderling in de Klussen-channels op het platform. 

FREELANCE INTERIM KLUSSEN

Onder de wit gemarkeerde klussen vind je de externe interim-klussen die op ons Jobboard geplaatst zijn door onze partner Flexparency. Hoe werkt dat dan? Simpel. Je klikt hieronder op de vacature en daarna kun je via de externe website solliciteren.

Hoe werkt het?

Qommunity verbindt elke dag mensen aan elkaar, ook opdrachtgevers en freelancers. Wij kennen onze Qollega’s persoonlijk en daarom kunnen wij heel goed matchen op skills en persoonlijkheid. Daarnaast maken we samen impact door voor elke match een boom aan te planten in het Qommunitrees bos. Dat is de kracht van samenwerken!

Ben je Qollega? Klik op de vacature en reageer.
Ben je nog geen Qollega en wil je reageren? 

Ben je opdrachtgever en wil je een klus uitzetten?
Hier vind je meer info en kun je ons direct mailen.

It’s a match met deze opdachtgevers

It’s a match

“Dit was een snelle supermatch! Op inhoud, digitale ervaring en als persoon. Niet iemand die het werk gewoon doet, maar een digital native die pro-actief meebouwt aan onze teams en digitale projecten.”

Jeroen

Marketing Manager , Plieger

“Qommunity heeft me niet alleen geholpen met een mooie interim opdracht die matcht bij mijn vakkennis, maar ook met een match op persoonlijkheid met de opdrachtgever waardoor er direct een klik was. Dat gevoel van collegialiteit en elkaar écht kennen is heel waardevol.”

Johan

Freelance Projectmanager