QOLLEGA NODIG?

The Freelance Qommunity is hét platform voor creatieve zelfstandige professionals die samen meer impact willen maken. We hebben de top van de creatieve industrie in onze Qommunity zitten. Het zijn freelancers die individueel je team kunnen versterken, of met een freelance team samen écht het verschil kunnen maken.

CREËER MET ONS JE FLEXIBELE SCHIL

Qommunity verbindt elke dag mensen aan elkaar, ook opdrachtgevers en freelancers. In ons netwerk hebben we verschillende soorten professionals en creatieve impactmakers. Van art directors to copywriters en van 3D-animator tot coach. Qommunity staat voor eerlijkheid, flexibiliteit en goed samenwerken. Daarom helpen we je bij het onboarden, offboarden en checken we tussendoor bij jullie in. Omdat we alles in huis hebben, kunnen we één en meerdere freelancers voor je matchen. Heb je een project en wil je snel kunnen op- en afschalen? Dan maken wij een zogeheten ‘Qommuniteam’ op maat. Let’s match! Hier vind je alle info.

Wij matchen voor jou! Jij geeft aan onze matchmaker door welke top freelancer je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat we binnen no time de juiste professional voor je vinden. De klus (looptijd minimaal een maand) zetten we gratis op ons Jobboard en er worden pas kosten in rekening gebracht wanneer er een match is. Waar wacht je nog op? Tell us more.

Meer dan netwerken

Qommunity werkt samen met partijen die de wereld (van werk) willen verbeteren. We hebben een samenwerking met Vacature Via zodat we samen meer freelance klussen verzamelen. Om je skills te doneren aan goede doelen werken we samen met De Nieuwe Gevers. Stukje Natuur helpt ons met het planten van de Qommunitrees.