VIND EEN FREELANCER

The Freelance Qommunity is een online platform voor freelancers. Onze missie: van freelancen het leukste beroep van de wereld maken. Wij helpen de independant freelancer aan een ijzerksterk netwerk, bakken vol kennis en natuurlijk: nieuwe klussen. En die vette klus heb jij natuurlijk! 

Wie zitten er bij onze Qommunity?

We hebben de top van de creatieve industrie in onze Qommunity zitten. Denk hierbij aan art directors, copywriters, strategen, developers, fotografen, designers of stylisten. Maar bij ons vind je ook data-analisten, advocaten, yogadocenten, virtual assistents of (business) coaches. You name it, wij kennen ze! Onze Qollega’s zijn verspreid door heel Nederland en België.

Next level impact matching

De Qommunity manier van verbinden is matchen. Onze vier pijlers zijn:

Persoonlijke touch

In tegenstelling tot andere platforms, kennen wij onze Qollega’s echt persoonlijk. We weten waar ze mee bezig zijn en wat voor portfolio ze hebben. Ook kunnen we binnen no time hun beschikbaarheid checken. Opdrachtgevers zoals jij hebben hier natuurlijk geen tijd voor!

Giga snelle match

Binnen 48 uur zorgen we ervoor dat je 1 tot 3 freelance toppers in je inbox hebt die perfect bij de klus passen.

EERLIJK IS HEERLIJK

We zijn matchmakers die een duurzame relatie aangaan met zowel de freelancer als opdrachtgever. We verbinden en zijn transaparant over de fees.

echte Impact

Van de totaalfee doneren we 25% aan een goed doel binnen de thema’s eenzaamheid, duurzaamheid en inclusiviteit. Zo steunen we The Pollinators, Black Queer & Trans Resistance en Kletsmaatjes. Let’s make impact!

Matchingfee 

We rekenen een matchingfee van €250 ex. btw. voor het uitzetten van een klus. Is het een match? Dan rekenen we een fee van €10 euro x aantal gewerkte uren van de freelancer. Van de totaalfee doneren we dus samen aan goede doelen en dat is de kracht van samenwerken.

THE WORKFLOW:

STAP 1: Mail de opdracht die je wilt uitzetten.

STAP 2: Wij reageren met een briefing en delen jullie vacature met de Qommunity.

STAP 3: Binnen 48 uur ontvang je 1 tot 3 top freelancers in je inbox.

STAP 4: Jij maakt een keuze en neemt zelf contact op met je lievelingsfreelancer.

STAP 5: It’s a match!