KICK-START JE FREELANCE CARRIÈRE 

Freelancen, het klinkt heerlijk. Maar het kan ook onzeker, eenzaam en moeilijk zijn. Zéker aan het begin van je carrière. Qommunity en Knab maken het daarom een stuk leuker en makkelijker voor je. Op donderdag 1 september stomen financieel expert Oskar Barendse van Knab en netwerkQueens Kim Trotz en Kiki Calis van The Freelance Qommunity je klaar voor het freelance avontuur. Handige tips, Excel-format en virtuele high-fives gegarandeerd!

DIT KUN JE VERWACHTEN:

08.45u Zet een lekkere bak koffie
08.55u Tune online in* 
09.00u Kick-off met Kiki en Kim van The Freelance Qommunity. Je leert hoe je netwerkt, klussen binnenhaalt en wat je moet regelen voordat je begint. 

09.20u Finance tips van Oskar van Knab. Hij laat de basis zien van boekhouding en neemt je mee door een prachtige Excel.
09.45u Live Q&A voor al je brandende vragen
10.00u High-five for the freelance life!
* De juiste link krijg je in je mail na je aanmelding. Na dit uur krijg je een mail toegestuurd met de presentatie en voorbeeld Excel die in de meeting besproken wordt. 

Voor wie is het? Voor alle freelancers uit heel Nederland die nog dat ene duwtje nodig hebben om voor zichzelf te beginnen óf net begonnen zijn en meer willen weten van netwerken en de basis van je boekhouding.

 

MELD JE AAN:

Over The Freelance Qommunity

Ondernemen kan best eenzaam, onzeker en moeilijk zijn. Als je net voor jezelf begint, maar ook als je al een tijdje bezig bent. Elke dag is anders. Wij geloven dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life hoort. The Freelance Qommunity zorgt ervoor dat je zonder zorgen kan ondernemen, zodat freelancen het leukste beroep van de wereld wordt! Als Qollega (aka member) van The Freelance Qommunity krijg je toegang tot een divers netwerk van honderden like-minded ondernemers, bakken vol kennis en lijntjes naar nieuwe klussen.

Over Knab

Ondernemen kan niet zonder zakelijke rekening. Knab Zakelijk is een volledig bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp’er. Sinds de oprichting is Knab Zakelijk door MoneyView elk jaar uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers. Ook kun je automatisch sparen voor je BTW en meerdere rekeningen afsluiten voor extra overzicht. Check hier de voordelen en sluit je zakelijke rekening af. Ook heel handig: in de Knab-bieb vind je waardevolle artikelen terug die je op weg helpen in je finance.