KOM JE NIET-AWKWARD NETWERKEN?

De wereld is weer open en dat betekent: in real life netwerken.  Daarom knallen we onze agenda weer vol met events zodat we al onze freelance Qollega’s kunnen verbinden. No joke. Op vrijdag 1 april proosten we samen bij de Leukste Freemibo voor freelancers bij de Ping Pong Club in Utrecht en op 19 mei gaan we met z’n allen op Freelance Bedrijfsuitje ergens op een prachtig terrein in Nederland. Dit wil je niet missen.

Bijzijn = natuurlijk meemaken. Join Qommunity en word Qollega.

THE FREELANCE QOMMUNITY

HET FREELANCE PLATFORM VOOR KENNIS, KLUSSEN EN EEN IJZERSTERK NETWERK

Wij geloven dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life hoort. Qommunity zorgt ervoor dat je zonder zorgen kan ondernemen zodat freelancen het állerleukste beroep van de wereld wordt. Word Qollega en krijg:

 

 • Een ijzersterk netwerk van freelance Qollega’s
 • Toegang tot het platform, Slack, Whatsapp-groep
 • Reageren op klussen via het Jobboard
 • Niet-awkward online netwerkevents en offline co-workdagen
 • Masterclasses van experts
 • Kennis en korting tot wel €380,- per jaar

START JE FREE TRIAL

Kijk of het Freelance Fit membership bij je past! Deze free(lance) trial duurt zeven dagen. Twee dagen voordat je trial eindigt, ontvang je een email en kies je zelf hoe je wilt doorgaan. 

 

* betaling van €0,01 ter verificatie

Waarom zou jij vandaag qollega worden?

Freelancen is heerlijk, toch? Werken voor wie, waar en wanneer je maar wilt. Maar dat vrije freelance leven kan ook eenzaam, onzeker en moeilijk zijn. Je bent tenslotte je eigen sales, finance en marketingafdeling. Waarom moeilijk doen, als het samen kan? Ondernemen begint bij je netwerk. Hieruit rollen de vetste klussen, de juiste kennis en de high-five die je nodig hebt. Word Qollega en je maakt je freelance life leuker, beter en makkelijker.

KIES UIT DEZE QOLLEGA MEMBERSHIPS

FREELANCE FLEX

De basis van je netwerk.

€19,50 ex. Btw.

Toegang tot:

 • Account op platform met een ijzersterk netwerk
 • Toegang tot de besloten Whatsapp en Slack met 50+ channels voor connectie en verdieping
 • Kennis en korting voor boekhouding, pensioen, AOV, telefoon, internet en verzekeringen waarmee je zo €31,65 p/m bespaart
 • Kortom: een no-brainer!
Meer info?

Alles flex? Jij bent op workation of semi aan het freelancen, maar wel op zoek naar verbinding met like minded freelancers. Dit membership past bij jou. Voor een kleine twee tientjes per maand – die je ook nog eens zakelijk kunt aftrekken – krijg je toegang tot het platform en het actieve Slack-channel. Je kunt losse tickets scoren voor workshops, events of co-workdagen.

FREELANCERS FAVORIET

FREELANCE FIT

Volledig in shape met extra kennis, klussen en een ijzersterk netwerk.

€59,50 ex. Btw.

Alles van Freelance Flex + ook toegang tot:

 • Wekelijke online netwerkevents
 • Toegang tot masterclasses (t.w.v. €150,-)
 • Het Jobboard waar je direct kunt reageren
 • 1x p/m co-worken op vrijdag (t.w.v. €25,-)
 • Persoonlijke match freelance buddy om mee te sparren
Meer info?

Jij bent zo’n ondernemer die houdt van échte connectie en die extra verdiepingsslag. Elke maand leer je van experts over onderwerpen binnen het maandthema. Ook kun je met jouw account direct solliciteren op het Jobboard. Daarnaast kun je op één vrijdag naar keuze komen co-worken en borrelen bij The Student Hotel Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of Mindspace Utrecht. En Qommunity is jouw stok achter de deur: laat je matchen met een freelance buddy en doe mee met de online werk-aan-je-bedrijf-week. Zo ga jij die persoonlijke doelen ein-de-lijk halen!

 

 

FREELANCE FIRE

Next level ondernemen met nog meer hulp.

€99,- ex. Btw.

Alle perks van Freelance Flex + Fit en inclusief:

 • Maandelijkse groepssessie met business coach (t.w.v. €120,-)
 • Slack-channel met jouw Fire groepje
 • 4 x p/m co-worken op vrijdag (t.w.v. €100,-)
Meer info?

Op naar fireworks! Jij bent klaar voor de volgende fase in jouw onderneming. Of je nu net begint of ff een nieuwe start nodig hebt… dit is jouw membership. Je wordt gekoppeld aan een talent agent van Jobtimistic die jou verder gaat helpen in je carrière. Samen met je groepje ga je aan de slag met persoonlijke goals. Daarnaast mag je lekker elke vrijdag co-worken om te connecten met je Qollega’s!

 

 

Het leukste freelance netwerk

Als je Qollega wordt binnen het Freelance Flex, Fit of Fire-membership, krijg je toegang tot onze member-only omgeving op deze website. Ook krijg je een link om jezelf aan te melden op Slack waar je met al je Qollega’s in contact komt en voor de besloten Whatsapp-groep zodat je altijd ‘app to date’ bent. Wanneer je inlogt op onze website, krijg je direct toegang tot alle pagina’s die binnen je membership vallen. Zo kun je je aanmelden voor de events, op zoek naar al je Qollega’s en kijken van welke korting jij gelijk gebruik wilt maken.

Korte lijntjes met opdrachtgevers

Als freelancer kwam je nog nooit zo makkelijk aan een nieuwe klus! Wij hebben direct contact met allerlei soorten opdrachtgevers. Ook gooien Qollega’s klussen naar elkaar toe! Check het Slack-channel #freelanceklussen of solliciteer via het Jobboard. We matchen freelancers persoonlijk aan nieuwe klussen. Met een percentage van de opgehaalde fee die we berekenen aan de kant van de opdrachtgevers, steunen we goede doelen binnen de thema’s duurzaamheid, inclusiviteit en eenzaamheid. 

Bakken vol kennis

Zelfontwikkeling vinden we bij Qommunity vet belangrijk. Door meer te leren, ben uiteindelijk ook meer waard. Elke maand hosten we masterclasses waar ieder mens en ondernemer beter van wordt. Ook werken we met de juiste partners die met hun kennis iedereen goed kunnen helpen. “In de evenementenbranche zat ik als producer niet meer op mijn plek. Door de workshops heb ik mijzelf helemaal opnieuw uitgevonden en doe ik nu waar ik écht blij van wordt: sport en voeding. Naast dat Qommunity ontzettend leerzaam en gezellig is, kom ik zo ook makkelijk aan nieuwe klussen.” – Leonie Verkleij (38), Amsterdam

Toegang tot Slack

Ons Slack-kanaal is super actief en heeft meer dan 50+ channels. Op deze manier kun je elke dag met al je Qollega’s in contact zijn en kun je op zoek naar de juiste kennis en nieuwe klussen. Naast de basis-channels #freelanceklussen of #freelancevragen, is er ook Qlub-groningen, Qlub-finance of Qlub-film! Voor elke stad, hobby of skills is er wel een Qlubje waar jij helemaal bij past. Oftewel: Slacker bezig!

QUOTES VAN ONZE QOLLEGA’S

Partners