Pak die Zomerdeal!

Qommunity bestaat vier jaar en dat gaan we vieren!
We lanceren een Freelance Zomerhit én de Qollega Zomerdeal! Zo bespaar je niet alleen vet veel euro’s, maar krijgt je er ook heel veel moois bij.

Wie jarig is, trakteert!

Vijf redenen om nu Qollega te worden:
1) Je netwerk zit er een jaar warm bij en je betaalt maar €199 ipv €234

2) Je krijgt er een lekkere handdoek bij die duurzaam geproduceerd is t.w.v €35

3) Je krijgt deze handdoek tijdens een surfles op de Haagse co-workdag t.w.v. €28

4) Je krijgt toegang tot de maandelijkse co-workdagen t.w.v. €35 per keer

5) Je hebt gastenlijst voor het Freelance Bedrijfsuitje op 7 juni! Dit een Qollega-only event.

Luister naar dé Freelance Zomerhit van 2024

Pas op: luister dit nummer en hij gaat never nooit meer uit je hoofd. Deze zomer willen we je inspireren om meer van je vrijheid te genieten! Werk vanaf het strand en laat Qollega’s het werk van je overnemen. Net zoals bij een echt kantoor met officiële vakantiedagen. Dit nummer is gemaakt door AI (en door Qollega en creatiebaas Sven Klerks).

“No 9 to 5, no boss to please. I do it my way, with a summer breeze.” – Fraia Mirage

Waarom Qommunity?

Word Qollega voor een jaar en je viert de freelance life gelijk met elkaar! Want wij geloven dat ondernemen begint bij een ijzersterk netwerk. Hieruit rollen de juiste kennis, nieuwe klussen en de connecties die je verder helpen. Samen met onze Qommunity maken we een positeve impact op de mens en de planeet met onze impactprojecten zoals ons eigen stukje bos: Qommunitrees.

Pak die jaardeal

Als bestaande Qollega moet je eerst inloggen in je account. Kom vervolgens terug op deze pagina en sluit de Zomerdeal af.

FAQ

Waarom moet ik deze zomerdeal pakken?

Je krijgt niet alleen een lekkere deal van €199,- ipv €234,- maar je krijgt er ook nog een handdoek bij die je over je werkplek kan hangen of kan gebruiken tijdens het netwerken. Niemand anders heeft deze handdoek dus je bent ineens nog unieker dan je al bent! Oja: en we bieden je elke maand een co-work dag aan die door het hele land worden georganiseerd door onze hosts. Dat heeft normaal een waarde van €35,- per dag dus reken maar uit hoeveel dat scheelt 🙂 En hadden we al gezegd dat je een surfles krijgt? We bedoelen maar!

Waar kan ik die Qommunity handdoek ophalen?

Tijdens één van de Haagse co-workdagen in de zomer waar je ook gelijk mee kan doen met de surfles! Je kan dan je handdoek komen ophalen, een dagje komen werken en eventueel meedoen met de surfles. 

Is dit zakelijk aftrekbaar?

Ja!!! De Belastingdienst keurt dit helemaal goed! Dit is de leukste factuur die je maar kunt delen met je boekhouder. Jij investeert in je netwerk, lekker bezig dus.

Kunnen bestaande Qollega’s ook meedoen?

Ja!!! Als bestaande Qollega moet je eerst inloggen in je account. Dan kom je vervolgens terug op deze pagina en sluit je de Zomerdeal af. Je huidige abonnement wordt automatisch stopgezet. Heb je al een jaarabonnement? Dan kun je deze deal ook ‘stapelen’. Lekker bezig.

Hoe kan ik me aanmelden voor co-workdagen?

Dat kan via het platform als je Qollega bent en ingelogd bent via de website. Je mag ook iemand meenemen naar de co-work dag. Dit kun je dan aangeven bij de lokale host of bij het inschrijfformulier van het event.