vacatures

Het Qommuniteam zoekt freelance versterking! Wil je werken bij het leukste bedrijf van de wereld? Check hieronder welke vacature het beste bij je past en wie weet ben jij THE ONE! 

Over Qommunity

In 2018 bestond Qommunity uit het organiseren van vier Q-netwerkevents per jaar. Sinds mei 2020 zijn we het online platform waarbij we het leven van freelancers leuker, beter en makkelijker maken. Onze missie is om van freelancen het leukste beroep van de wereld maken. Want naast vrijheid en zelfstandigheid, horen verbinding en zekerheid ook bij the freelance life.

Join the Qommuniteam
Founders Kiki en Kim hebben de afgelopen jaren al veel goede mensen om hen heen verzameld. We werken met oneindig veel positieve energie aan Qommunity en dat trekt mensen aan met nóg meer energie! Ons team bestaat uit verbinders, ondernemers en leergierige mensen. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden, maar we werken wel echt samen. We werken hybride en zijn een super hecht en gezellig team. Heb je nu giga knaldrang om met ons door te pakken? LET’S SOLLICITEER!

STAGE LOPEN OF GEWOON EEN KEER HELPEN?

Jaja Qommunity is een erkend leerbedrijf. Dat is handig. We zijn altijd op zoek naar young professionals. Of het nou gaat om een langere (afstudeer)stage, snuffelstage of hulp op een event. Mail ons je levensmissie, CV en wat je allemaal kan en wilt leren: