THE FREELANCE QOMMUNITY

HET FREELANCE PLATFORM VOOR KENNIS, KLUSSEN EN EEN IJZERSTERK NETWERK

Starten met ondernemen?

Welkom in de wereld van ondernemen! Vanaf nu kun je werken voor wie en waar je maar wilt. Heerlijk toch? Maar! Vanaf nu sta je er helemaal alleen voor. Je bent je eigen marketing, finance en sales afdeling. Ja, want waar begin je?

Gelukkig sta je er helemaal niet alleen voor dankzij The Freelance Qommunity. We zijn een netwerk van like minded ondernemers die je verder helpen. In deze yellow paper vind je alvast acht stappen die je niet mag vergeten als je net begint met ondernemen.

Wij geloven dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life hoort. Onze missie? Van freelancen het leukste beroep van de wereld maken? Doe je mee? Want samen is niet alleen.

Start met freelancen in 8 tips

Laat je gegevens achter en download direct de whitepaper.

Waarom zou jij vandaag qollega worden?

Freelancen is heerlijk, toch? Werken voor wie, waar en wanneer je maar wilt. Maar dat vrije freelance leven kan ook eenzaam, onzeker en moeilijk zijn. Je bent tenslotte je eigen sales, finance en marketingafdeling. Waarom moeilijk doen, als het samen kan? Ondernemen begint bij je netwerk. Hieruit rollen de vetste klussen, de juiste kennis en de high-five die je nodig hebt. Word Qollega en je maakt je freelance life leuker, beter en makkelijker.

Korte lijntjes met opdrachtgevers

Als freelancer kwam je nog nooit zo makkelijk aan een nieuwe klus! Wij hebben direct contact met allerlei soorten opdrachtgevers. Ook gooien Qollega’s klussen naar elkaar toe! Check het Slack-channel #freelanceklussen of solliciteer via het Jobboard. We matchen freelancers persoonlijk aan nieuwe klussen. Met een percentage van de opgehaalde fee die we berekenen aan de kant van de opdrachtgevers, steunen we goede doelen binnen de thema’s duurzaamheid, inclusiviteit en eenzaamheid. 

Toegang tot Slack

Ons Slack-kanaal is super actief en heeft meer dan 50+ channels. Op deze manier kun je elke dag met al je Qollega’s in contact zijn en kun je op zoek naar de juiste kennis en nieuwe klussen. Naast de basis-channels #freelanceklussen of #freelancevragen, is er ook Qlub-groningen, Qlub-finance of Qlub-film! Voor elke stad, hobby of skills is er wel een Qlubje waar jij helemaal bij past. Oftewel: Slacker bezig! 

Het leukste freelance netwerk

Als je Qollega wordt binnen het Freelance Flex, Fit of Fire-membership, krijg je toegang tot onze member-only omgeving op deze website. Ook krijg je een link om jezelf aan te melden op Slack waar je met al je Qollega’s in contact komt en voor de besloten Whatsapp-groep zodat je altijd ‘app to date’ bent. Wanneer je inlogt op onze website, krijg je direct toegang tot alle pagina’s die binnen je membership vallen. Zo kun je je aanmelden voor de events, op zoek naar al je Qollega’s en kijken van welke korting jij gelijk gebruik wilt maken.

QUOTES VAN ONZE QOLLEGA’S

Bakken vol kennis

Zelfontwikkeling vinden we bij Qommunity vet belangrijk. Door meer te leren, ben uiteindelijk ook meer waard. Elke maand hosten we masterclasses waar ieder mens en ondernemer beter van wordt. Ook werken we met de juiste partners die met hun kennis iedereen goed kunnen helpen. “In de evenementenbranche zat ik als producer niet meer op mijn plek. Door de workshops heb ik mijzelf helemaal opnieuw uitgevonden en doe ik nu waar ik écht blij van wordt: sport en voeding. Naast dat Qommunity ontzettend leerzaam en gezellig is, kom ik zo ook makkelijk aan nieuwe klussen.” – Leonie Verkleij (38), Amsterdam

Partners