SAMENWERKEN

Wij geloven in de kracht van verbinden en samenwerken. Samen mooie dingen doen om de wereld een stukje mooier te maken. Dus of je nou een freelancer zoekt binnen ons netwerk, met ons een mooi project wilt beginnen of juist een freelancer bent die ons team wilt versterken? HOLLA! 

freelancer nodig?

We hebben een actief netwerk van ervaren freelancers die op korte termijn beschikbaar zijn. Dus zoek je freelance designers, projectmanagers, developers, strategen, impactmakers, copywriters, decorbouwers, hosts, producers of een creatief team? We hebben zelfs architecten en advocaten binnen ons netwerk. Klik op onderstaande knop en mail ons. Dan vertellen we graag hoe we dit met je op kunnen pakken. 

partnerships

We willen graag samenwerken met mensen die dezelfde mindset hebben als wij. Het leven van een freelancers leuker, beter en makkelijker maken. We werken o.a. samen met co-work spaces, merken, coaches en reclamebureaus. Dus heb je een product of dienst dat hier echt helemaal op aansluit? Stuur je idee of voorstel naar ons op: 

qo-creëeren? 

Ben je een enthousiaste fri-fra-freelancer en wil je heel graag bijdragen aan de Qommunity? Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van blogs schrijven, kennis delen of event hosten. Kom maar op met je motivatie of creatief idee:

werkte al samen met