QOLLEGA MEMBERSHIP

Als je Qollega wordt, hoor je bij The Freelance Qommunity. Wij geloven in de kracht van netwerken, elkaar helpen en heel veel high-fiven. Qommunity helpt je bij serieuze zaken & connect je met gelijkgestemden en potentiële opdrachtgevers. Op naar life hacks for freelance life.

hey freelancer, herken jij jezelf in onderstaande struggles? dan zit je hier goed.

praat jij nu tegen je koffiezetapparaat?

Ho, stop. Vanaf nu ben jij geen lonely freelancer meer. Als Qollega (zo noemen wij onze members) van Qommunity ben je forever verbonden met gelijkgestemden, opdrachtgevers en professionals. 

MIS JIJ DIE CONNECTIE MET GELIJKGESTEMDEN?

Binnen The Freelance Qommunity helpen we elkaar en sturen we zelfs opdrachten naar elkaar door. Want de leukste klussen komen uit je netwerk!

wil je al je freelance zaken goed geregeld hebben?

Snappen we als geen ander. Vanaf nu kan je sparren met andere freelancers die je begrijpen! We werken samen met mooie partijen die je verder kunnen helpen. Waarom moeilijk doen, als het ook samen kan?

Wil je op de gastenlijst voor ons volgende netwerk event? 

Laat hier je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

QUOTES VAN ONZE QOLLEGA’S

LEONIE VERKLEIJ

LIFESTYLE- EN VOEDINGSCOACH

“Door de workshops heb ik mijzelf helemaal opnieuw uitgevonden en doe ik nu waar ik echt blij van wordt: sport en voeding. Naast dat Qommunity ontzettend leerzaam en gezellig is, kom ik zo ook makkelijk aan nieuwe klussen én vind ik super snel de juiste betrouwbare mensen om een klus door te geven!”

 

Johan de Meijer

PROJECTMANAGER

"Voor freelancers die deze harde werkers nog niet kennen - trust them! Het leven is toegewijd aan het faciliteren wat freelancers nodig hebben. Je hebt ze nodig. En bedrijven - creëer met ons je flexibele schil. Gebruik alle disciplines als proeftuin om je ideale formatie uit te vinden, vóór je vaste krachten aanneemt.”

Aygin Kolaei

DIGITAL MARKETEER

''Het team van Qommunity weet heel goed hoe ze een fijne cultuur kunnen creëren, hoe je diversiteit kunt waarborgen in een groep en denken na over dingen waar je als freelancer echt behoefte aan hebt. Qommunity joinen is een must voor alle freelancers! Je bepaalt helemaal zelf wat je eruit wilt halen.''

 

JE KUNT KIEZEN UIT DEZE TWEE OPTIES

Q&A OVER HET QOLLEGA MEMBERSHIP. 

WAT KRIJG IK ALS IK QOLLEGA WORD?

Eigenlijk alle freelance facetten die je leven leuker, beter en makkelijker maken. Dus. Toegang tot het waardevolle Qommunity netwerk, gastenlijst voor (online) events en workshops, ideale match met een freelance buddy, handige kant-en-klare templates en hulp bij serious business zoals pensioen en verzekeringen. Hashtag freelance life hacks. 

IK BEN (NOG) GEEN FREELANCER, IS DIT MEMBERSHIP DAN IETS VOOR MIJ?

Denk je eraan om (parttime) te gaan freelancen? Dan is het membership zeker iets voor jou. Qommunity helpt je op weg om een goede freelancer te worden. Meer vragen? Mail ons even met jouw verhaal: qollega@qommunity.net

KAN IK DEZE KOSTEN OPGEVEN BIJ MIJN BOEKHOUDER?

Zeker weten. Je investeert in jezelf en dat is aftrekbaar bij de Belastingdienst. Upload je maandelijkse factuur netjes in je online boekhoudsysteem (van bijvoorbeeld Tellow) en geef het op als ‘investering’. 

KAN JE DIT MEMBERSHIP MAANDELIJKS OPZEGGEN?

Ja dat kan. Vóór de eerste van de maand moet je dat wel even bij ons aangeven. Dan zorgen wij ervoor dat je die maand erop geen Qollega meer bent. We missen je nu al. 

IK BEN EEN DOORGEWINTERDE ZZP’ER, WAAROM WIL IK ERBIJ HOREN?

Qommunity is voor iedereen, want eenzaamheid onder freelancers is niet leeftijdsgebonden. Elke freelancer vindt het leuk om met gelijkgestemden te sparren, samen te lunchen en te high-fiven toch? We kunnen altijd van elkaar blijven leren.

WAAROM ZIJN JULLIE DIT BEGONNEN?

Het freelance leven is leuk, maar kan ook vet eenzaam zijn. Je mist die fijne Qollega’s om tegenaan te klagen, de vrijdagmiddagborrel die lekker uit de hand loopt en wat dacht je van het kerstdiner? Daarom organiseerden we in januari 2018 de eerste Nieuwjaarsborrel voor freelancers. En Qommunity was born.