Het leukste freelance netwerk voor creatieve impactmakers.

Je krijg direct toegang tot het freelance Jobboard, de kennisbank en een ijzersterk netwerk van honderden freelancers. Het aanmaken van een account is gratis dus je kan direct beginnen.

WAAROM THE FREELANCE QOMMUNITY

Bij Qommunity geloven we in de kracht van samen. We helpen freelancers aan meer verbinding, de juiste kennis en nieuwe klussen. The Freelance Qommunity is het platform voor ambitieuze, creatieve ondernemers die samen meer impact willen maken. Samen creëren we een betere toekomst doordat we onze krachten bundelen. Op naar een wereld met meer autonomie gecombineerd met meer verbinding, zodat freelancen het állerleukste beroep van de wereld wordt!

QOMMUNITY VOL QOLLEGA’S

“Mijn netwerk ging van prima naar PRO. Opeens ken ik freelancers in alle takken van sport, is er altijd wel iemand die even met me mee kan kijken én word ik regelmatig zelf gevraagd om bij te springen. Inmiddels komt 80% van mijn omzet uit klussen en contacten die ik zonder Qommunity nooit gekend had!” – Eva, copywriter

Het leukste freelance netwerk

Als freelancer ben je je eigen sales-, finance-, marketing- en duurzaamheidsafdeling. Wij geloven dat zelfstandig ondernemen begint bij het hebben van een ijzersterk netwerk. Vol like-minded mensen die je begrijpen en verder helpen. Qommunity bestaat uit een actief netwerk van diverse club ondernemers en werken over heel de wereld. Je maakt nu een gratis account aan en komt direct in onze pool van Qollega’s terecht.

NEXT LEVEL SAMENWERKEN

“Qommunity & De Nieuwe Gevers proberen, allebei op hun eigen manier, mensen zo goed mogelijk in hun kracht te zetten. Daarom is het extra gaaf om onze netwerken aan elkaar te verbinden, zodat we samen nog meer impact kunnen maken!” – Juul, De Nieuwe Gevers

CREËER JE FLEXIBELE SCHIL

The Freelance Qommunity is hét platform voor creatieve zelfstandige professionals die samen meer impact willen maken. We hebben de top van de creatieve industrie in onze Qommunity zitten. Het zijn freelancers die individueel je team kunnen versterken, of met een freelance team samen écht het verschil kunnen maken.

SAMEN IMPACT MAKEN

“We need to do it together; we can’t do it alone. Next to meaningful connections creation, communities can be extremely powerful when a safety space is set to enable experience sharing and collective learning.” Anne-Laure, Patagonia

HET QOMMUNITREES BOS

Aantal bomen gepland

Als freelancer ben je niet alleen onderdeel van de workforce van de toekomst, maar ook onderdeel van onze sterke Qommunity. Samen laten we zien dat het anders kan! Een duurzame manier van samenwerken met elkaar, en met de natuur. Doneer en doe mee!

Partners