march, 2021

17mar12:0013:00Event OverWorkshop: Structuur in je strategie met Business Model Inc.

Event Details

FULLTIME QOLLEGA ONLY // Structuur in je strategie = strategie in je structuur

Als freelancer ben je continue bezig met verandering; hoe kunnen we dingen anders, socialer, duurzamer doen? Je hoopt uit de grond van je hart dat jouw bedrijf ‘the next big thing’ gaat worden. Maar om die veranderingen te creëren heb je wel een duidelijke strategie nodig. Daar gaat Qollega en Business Designer Niki je mee helpen. In haar workshop op woensdag 17 maart leert Niki je op een creatieve manier jouw visie formuleren en te bepalen welke thema’s voor jouw en je bedrijf belangrijk zijn. Ter voorbereiding van de workshop krijg je een oldschool huiswerkopdracht. Meld je aan! 

Wat leer je in deze workshop? In deze workshop leert Niki je op een creatieve manier jouw visie formuleren en te bepalen welke thema’s voor jouw en je bedrijf belangrijk zijn. Je leert hoe je bepaalt welke grote stappen je moet nemen om je visie te bereiken en welke design criteria je dan gaat toepassen in de structuur in je organisatie. 

  1. Hoe je op een creatieve manier je visie kunt ontwerpen 
  2. Hoe je bepaalt welke thema’s voor jouw belangrijk zijn
  3. Welke 5 stappen je moet zetten om jouw toekomstdroom te bereiken 
  4. Welke design criteria je dan gaat toepassen in de structuur van je organisatie. 

I want to be on the cover of…
Ter voorbereiding van de workshop krijg je een huiswerkopdracht waarin je jouw grote droom gaat visualiseren op de cover van een tijdschrift. Jouw coverstory is de creatieve input voor de sessie. 

Over Niki
Niki Seelen is Qollega van The Freelance Qommunity en business designer bij Amsterdams design bureau Business Models Inc. Ze helpt dagelijks allerlei internationale bedrijven bij het ontwerpen van hun innovatiestrategie en met het innoveren van hun business model.  

Als je fulltime Qollega bent, zit dit dus in je membership. Nog een pluspunt: we nemen alle workshops op dus je kan alle vorige online sessies terugkijken. Schrijf je in voor de workshop en dan verschijnt de Zoom-link hieronder aan de pagina.

more

Time

(Wednesday) 12:00 - 13:00

RSVP Now

You must login to RSVP for this event Login Now