november, 2022

14nov(nov 14)09:0018(nov 18)10:00Event OverVirtual EventWerk aan je bedrijf week: portfolio & sales check

Event Details

Hoe krijg je nou eigenlijk nieuwe klanten of opdrachtgevers? Of je nou net bent begonnen, of het tijd is voor een nieuwe klus, het is altijd weer even zoeken naar de juiste manier. En ben je ook nog eens afhankelijk van referenties en mond tot mond reclame om klanten te krijgen? Dan is deze week voor jou.
 
Tijdens de Werk-aan-je-bedrijf week heb je een Qollegiale stok achter de deur en krijg je dankzij deze accountability groep nóg meer gedaan! Op maandag 14 november starten we een week waarin we focussen op je positionering en portfolio. Onder leiding van twee Qollega’s: sales expert Alvinho & portfolio guru Ragna. Klinkt goed hè?! Lees maar gauw verder en meld je hieronder aan voor deze Werk-aan-je-bedrijf week. Ajeto!
 
Dit kun je verwachten van deze week:
Samen met deze twee experts leg je je eigen bedrijf onder de loep. Krijg zo je positionering en acquisitie-strategie op orde zodat je ook klanten buiten je netwerk kan aantrekken. Maandag beginnen we met de basisprincipes van je positionering en je portfolio. Je wordt op pad gestuurd met opdrachten die we woensdag gaan bespreken. Alvinho zal je dan nog vullen met een actiegericht plan op het gebied van marketing- en sales-strategieën en Ragna geeft haar professionele feedback op je eigen portfolio. Aan het einde van de week ben je klaar om een nieuw netwerk aan te jagen! 
 
Incheck momenten:
1. Je start op maandagochtend 14 nov 9:00 uur met een “Kick-off” call.
2. Op woensdagochtend 16 nov om 10:00 uur komen we samen voor de “stok achter de deur” call.
3. Op vrijdagochtend 18 nov om 10:00 plannen we de “Wrap Up” call.
 
Ook mee doen? RSVP hieronder en join in Slack de qlub #werk-aan-je-bedrijf-week.
Heb je nu geen tijd om aan je bedrijf te werken? Pak volgende maand je kans!

more

Time

14 (Monday) 09:00 - 18 (Friday) 10:00

RSVP Now

You must login to RSVP for this event Login Now