september, 2022

05sep09:0010:00Event OverVirtual EventWerk-aan-je-bedrijf week - Thema: krijg grip op je financiën

Event Details

Shit, je nieuwe opdrachtgever hanteert een betalingstermijn van 60 dagen, dat zal even krap worden deze maand. En hoeveel moet ik eigenlijk sparen voor mijn pensioen of buffer? Als freelancer heb je een hoop vrijheid maar ook meer verantwoordelijkheid voor je eigen financiële situatie. Dat kan veel vragen of twijfels met zich meebrengen.

Tijdens de Werk-aan-je-bedrijf week heb je een Qollegiale stok achter de deur en krijg je dankzij deze accountability groep nóg meer gedaan! Op maandag 5 september starten we een week waarin we focussen op je finance. Onder leiding van financieel expert Hugo Jansen ga je grip krijgen op je financiën. Klinkt goed hè?! Lees maar gauw verder en meld je hieronder aan voor deze Werk-aan-je-bedrijf week. Ajeto!

Over Hugo:
Hugo Jansen geniet van het vrije leven terwijl hij op zijn zeilboot de wereld rondreist en ondernemers helpt met hun financiële vraagstukken en planning. De beste bedrijven hebben tenslotte een CFO, dus waarom zou jij niet ook iemand inschakelen om je een stap verder te helpen? 

Dit kun je verwachten van deze week:
Aan de hand van verschillende opdrachten gaan we werken aan het vormgeven van jouw ideale levensstijl. Hierin vind je de juiste balans tussen freelancen en genieten in het nu maar zorg je ook voor zekerheid en een comfortabel leven voor later. Tijdens drie sessies gaan we behandelen waarom jij grip op je financiën wilt krijgen. Hoe je dit kunt doen en maken we een actieplan om hiermee aan de slag te gaan. Na deze week zul je meer rust ervaren en vertrouwen hebben in je eigen financiële gesteldheid.

Incheck momenten:
1. Je start op maandag ochtend 9:00 uur met een “Kick-off” call.
2. Op woensdag ochtend om 10:00 uur komen we samen voor de “stok achter de deur” call.
3. Op vrijdag ochtend om 10:00 plannen we de “Wrap Up” call.

Ook mee doen? RSVP hieronder en join in Slack de qlub #werk-aan-je-bedrijf-week.
Heb je nu geen tijd om aan je bedrijf te werken? Pak volgende maand je kans!

more

Time

(Monday) 09:00 - 10:00

RSVP Now

You must login to RSVP for this event Login Now