june, 2021

18jun13:0017:00Event OverTEAMBUILDING BIJ BOERDERIJ DE EENZAAMHEID

Event Details

Van bouwen aan je bedrijf, naar bouwen aan een duurzame boerderij. Boer Joost van Boerderij De Eenzaamheid droomt van een boerderij die meer teruggeeft aan de natuur, dan dat we nemen. Op vrijdag 18 juni van 13.00 – 17.00 uur gaan we hem helpen bij verschillende projecten. Hijs jezelf in een overal en meld je aan!

De boerderij ligt op een eiland, dus we verzamelen om 12.45 uur bij de veerpont. We starten met een rondleiding van boer Joost waarbij hij alles verteld over de biologische kaasboederij van zijn ouders en hoe hij hier een regeneratieve en futureproof plek van aan het maken is. Regeneratief? Joost is aan het onderzoeken hoe ze we met een duurzame boerderij meer kunnen teruggeven aan de natuur dan we nemen. Dat doet hij op deze maniereren: 
RE:invent – melkveehouderij opnieuw uitvinden
RE:generate – regeneratieve landbouwsystemen ontwikkelen
RE:wild – nieuwe biotopen creëren 

Klinkt goed hè?! Na de rondleiding gaan we in groepjes aan de slag om hem te helpen bij verschillende projecten op de boerderij en sluiten we af met een freemibo. Kortom; teambuilding XXL.
Adres: Zwanburgerpolder 6, 2361 PC Warmond. Daar kan je je auto/fiets parkeren of met het OV naartoe. Lekker Qollegiaal carpoolen is hier het handigst & duurzaamst 🙂 

more

Time

(Friday) 13:00 - 17:00

RSVP Now

You must login to RSVP for this event Login Now