december, 2022

12dec10:0010:30Virtual EventStart je week met Qollega's

Event Details

De maandag: onze favoriete dag! We mogen weer in alle vrijheid freelancen voor wie en waar we maar willen. En: een goed begin is het halve werk! Dit is hét koffiezetapparaat-gesprek die je als freelancer mist. Samen de week beginnen met Qollega’s is gewoon het allergezelligste. 

Met het thema van 14 november: EQUAL PAY DAY met expert Digna Brand. Want de actie zet zich in om meer transparantie en gelijkheid als het gaat om salarissen. Als freelancer is het belangrijk dat we hierin ook het goede voorbeeld geven. Digna gaat het hebben over de vrijheid die je hebt als freelancer om je eigen tarieven te bepalen. Is dat eigenlijk wel zo? Of bepaalt toch niet stiekem je concurrentie (het gemiddelde daarvan), of de opdrachtgever uiteindelijk? Hoeveel vrijheid hebben we daarin echt? En hoe zouden we elkaar daarin meer kunnen helpen? Niet alleen op deze dag, maar ook juist zo aan het einde van het jaar – voor veel freelancers HET moment om tarieven te verhogen.  Juist nu met de inflatie! 

Naast the usual “hoe was je weekend?”-vraag is dit het moment om aan elkaar te vragen: hoe staat het met je klussen? Ben je binnenkort beschikbaar, of zie je juist toevallig opdrachten langskomen binnen je huidige klus waar je iemand op kan aanhaken? Leer je Qollega’s kennen en help elkaar! Dat is de kracht van Qommunity.  Meld je hieronder aan, zet koffie en tune in via de Zoom-link die onderaan verschijnt en in je mail terecht komt. 

High-five for the freelance life. 

more

Time

(Monday) 10:00 - 10:30

RSVP Now

Make sure to RSVP

Please let us know if you can make it to the event.

Yes (61)

OpenSpaces Still Available

Can not make it to this event?Change my RSVP