march, 2021

05mar12:0013:00Event OverQollega Nora geeft structuur in je dagelijkse freelance life

Event Details

Let’s get our sh*t together. Qollega Nora is ‘structuurmaker’ en helpt ons overzicht te creëren. Tips voor het behouden van je concentratie, het voorkomen van uitstelgedrag en tools om je projecten in bij te houden. Tijdens de vrijdagmiddagborrel op 5 maart neemt ze ons mee in haar werkwijze. Sorteer een zak borrelnootjes op kleur en haak gezellig aan. 

Nora is Qollega van The Freelance Qommunity. Met haar bedrijf The Wissink Link is haar doel om werkprocessen bij GGZ instellingen zo in te richten dat de aandacht vooral gaat naar het behandelen van de cliënt en niet naar allerlei achterliggende processen.  

Elke maand geven we een Qollega een podium om elkaar iets te leren. Deze structureer sessie is voor elke Qollega toegankelijk. 

more

Time

(Friday) 12:00 - 13:00

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Qollega's attending Attending 34

Wendeline MTirza van HensbergenSven Klerkssuzan EllingSander PetitRianne de VriesPeter RoolvinkMarloes Beensmarjan wyniaMarije van der StarMarcia SiebersLieke van den OordLenny HouwaartKisha CanwoodKirsten van den AkkerKiki CalisKarine BloemK LabrousseJulia KoopmanJorane CuppenJoanne HannantJanneke KlosJaimy KesterIrene HilhorstIrene MaldonadoGwenny MeijerEva BrandsDennis HeidaDanielle MeestersCaroline KrouwelBrigitte aygin kolaeiArysha LemmersAkkie Bosje

Can not make it to this event?Change my RSVP