june, 2022

This is a repeating event

24jun09:0017:00Event OverQO-WORKDAG @ TSH Collab Rotterdam

Event Details

TSH Collab Rotterdam is de creatieve co-working space van The Student Hotel Rotterdam! Hier faciliteren ze een wereldwijde gemeenschap van ambitieuze creatieven, ondernemers en startups die één missie hebben: de wereld veranderen met hun bedrijf! Met prachtige designer ruimtes voor brainstomsessies of grotere bijeenkomsten waar je kunt samenwerken met de actieve community van TSH Collab.

Aangezien we weer lekker aan de bar mogen hangen, sluiten we deze de laatste co-workdag van de maand, 25 februari af met een speeddate tussen 16:00 – 17:00, met een borrel daarna! Onze host verdeelt ons in tweetallen en zorgt dat je veel mensen komt te spreken. Leer dus lekker veel nieuwe Qollega’s kennen en sluiten gezellig samen af met drankjes!

We hebben overdag 6 co-workplekken voor Qollega’s beschikbaar, dus je kunt komen co-worken of je haakt alleen aan bij de borrel. Meld je hieronder aan en check in #qlub-rotterdam welke Qollega’s ook van de party zijn.

Deze co-work dagen zijn voor onze Qollega’s. Wil je Qollega worden? Bekijk hier de drie soorten memberships.  

– Log in en reserveer hier je werkplek voor aanstaande vrijdag
– Kan je toch niet komen? Meld je dan echt af voor donderdag 12.00u. Dan kunnen we jouw plekje aan een andere Qollega geven!   

more

Time

(Friday) 09:00 - 17:00

Location

The Student Hotel Rotterdam

RSVP Now

You must login to RSVP for this event Login Now