march, 2021

This is a repeating event

19mar09:0017:00Event OverQo-workdag @ TSH Collab Amsterdam West

Event Details

TSH Collab Amsterdam West is de co-work hub om te werken en netwerken. Met prachtige designer ruimtes voor brainstomsessies of grotere bijeenkomsten waar je kunt samenwerken met de actieve community van TSH Collab. Iedere vrijdag hebben we 6 plekken voor Qollega’s beschikbaar op deze super fijne co-workspot! Het leuk is: vrijmiboktober staat voor de deur! Wat houdt dat in? Elke vrijdag in oktober kunnen we samen het weekend inluiden en borrelen, zónder 1,5 meter en in real life. Hoera!

De vrijmibo in Amsterdam is in TSH City. Je kunt dus overdag in TSH West komen co-worken en daarna doorrollen naar de borrel in TSH City. De eerste biertjes zijn van TSH, daarna borrel je verder op eigen rekening bij Commons. Meld je hieronder aan en check in #qlub-amsterdam welke Qollega’s ook van de party zijn.

Deze co-work dagen zijn voor onze Qollega’s. Wil je Qollega worden? Bekijk hier de twee soorten memberships.  

– Log in en reserveer hier je werkplek voor aanstaande vrijdag 
– Vrijdagochtend kan je je aanmelden bij de balie van het hotel, daar word je opgevangen
– Kom natuurlijk alleen als je gezond bent, neem je mondkapje mee, houd 1,5 meter afstand en was lekker vaak je handen
– Hier kan je gratis koffie en thee halen, je lunchbox bewaren in de koelkast of natuurlijk iets lekkers halen bij The Student Hotel. 
– Kan je toch niet komen? Meld je dan echt af voor donderdag 12.00u. Dan kunnen we jouw plekje aan een andere Qollega geven!   

more

Time

(Friday) 09:00 - 17:00

Location

The Student Hotel Collab West

van de Sande Bakhuijzenstraat 4

RSVP Now

You must login to RSVP for this event Login Now