august, 2022

19aug09:0017:00Event OverQo-workdag & Pride Talks @ The Student Hotel Groningen

Event Details

Er gaat niets boven Pride Groningen. Op vrijdag 19 augustus vieren we de állereerste Pride van het Noorden samen met het collectief van de Mooiedingemakers en The Student Hotel Groningen. Bijzijn = meemaken. Het wordt een hele kleurrijke editie waar je nieuwe mensen ontmoeten, inspiratie krijgt en wordt verrast met entertainment.

Programma:
10.00 – 10.30 uur: Kick-off co-workdag
10.30 – 15.00 uur: Co-worken, lunchen, koffietjes doen en high-fiven met andere ondernemers
15.00 – 15.30 uur: Co-founder Kiki Calis host Q&A met Hooman Nassimi (New Faces) over het thema gelijkwaardigheid op de werkvloer
15:30 – 16:00 uur: Speeddate in Pride Thema hosted bij Qommunity & Mooiedingenmakers
16:00 – 18:00 uur: Freemibo in de zon

Over Mooiedingenmakers
Mooiedingenmakers is een collectief van zo’n tweehonderd makers en mogelijkmakers van mooie dingen dat streeft naar een beter creatief klimaat in Noord-Nederland. Deze community is er voor alle zzp’ers in de creatieve industrie, van starters tot experts. Hun missie? Meer lokale inhuur, meer verbinding, meer werk en sterkere zzp’ers met meer kennis. Met leuke, slimme en handige dingen dragen zij iets concreets bij aan jouw ondernemerschap.

Over The Freelance Qommunity
Born in 2018 met niet-awkward netwerkevents en inmiddels uitgegroeid tot online platform. Als member (Qollega) krijg je toegang tot een ijzersterk netwerk van like minded ondernemers, wekelijkse netwerkevents, bakken vol kennis en korte lijntjes tot vette klussen. 

Meld je aan
Bij deze speciale co-work dag is iedereen welkom. Meld je hieronder aan en check in #qlub-groningen welke Qollega’s ook van de party zijn. Ben je nog geen Qollega en wil je wel deze dag bijwonen? Gezellig! Dan kun je jezelf in dit event op de lijst zetten.

more

Time

(Friday) 09:00 - 17:00

Location

The Student Hotel Rotterdam

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Qollega's attending Attending 13

Roy van HoutenPaulien ArlingMaurice van der WerfMarije SchrageLucinde Terluinkoen HaringaKim TrotzKiki CalisJeroen Zuidbergfran PalokajEsmee WesselinkBiorn BoesAmke Euwes

Can not make it to this event?Change my RSVP