november, 2021

25nov18:0022:00Event OverQ4: De OudejaarsconFreelance 2021

Event Details

Dit is hét Eindejaars-netwerkevent wat je als freelancer echt niet mag missen
We rollen alweer het laatste kwartaal van dit jaar in en dat gaan we natuurlijk ongelofelijk hard vieren met z’n allen. Zo heb je door Qommunity als freelancer wél een eindejaarsgesprek, kerstborrel én kerstpakket ineen! Verwacht een avond vol comedy en real life connectie met Qollega’s. Het wordt een spectaculaire tv-show die je online kunt bekijken waar je maar wilt. Laten we samen 2021 vieren en alvast proosten op een gloednieuw jaar. High-five for the freelance life!

Aanhaken = meemaken
Als Qollega sta je natuurlijk als eerste op de gastenlijst! Meld je nog even aan voor 8 november, want dan wordt je kerstpakket nog meegenomen. Losse tickets kun je scoren via de knop hieronder.

Time table
18:30 Feestelijke online inloop
19:00 Opening show 
19:45 Eindejaarsgesprekken met Ziggo Zakelijk 
20:45 Quiz met De Speld
21:10 Finale: all you need is Qollega’s 
21:30 Afterparty met DJ Je Moeder en MC Reggie hosted by Bols Amsterdam
22:00 The End

Feestelijke partners
Dit event kunnen we organiseren door onze geweldige partners. Geef ze een virtueel applaus: Ziggo Zakelijk, Knab, Bols Amsterdam en Doppio Bike.

Over The Freelance Qommunity
Freelancen hoeft helemaal niet zo eenzaam, onzeker of moeilijk te zijn. Wij geloven dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life hoort. Qommunity is een online platform dat freelancers helpt aan een ijzersterk netwerk, de juiste kennis en die vette nieuwe klus. Zo maken we van freelancen het leukste beroep van de wereld! Geloof jij hier ook in, word dan gelijk Qollega.

more

Time

(Thursday) 18:00 - 22:00

RSVP Now

You must login to RSVP for this event Login Now