september, 2020

18sep09:0017:00Event OverPOP-UP // QO-WORKSPACE @ ZUIVERINGSHALMEMBER ONLY

more

Event Details

ZUIVERINGSHAL @ WESTERGASTERREIN AMSTERDAM

Co-worken op 1,5 meter afstand? Het kan in de Zuiveringshal

In de maand september hosten wij een pop-up co-workspace in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam. Schuif aan bij onze speciale Qommunity space op het Westergasterrein en vier freelance friday met je lievelingsQollega’s.

Dus wil je Qo-worken, samen lunchen en (elleboog) high-fiven met Qollega’s? Volg dan even onderstaande rijtje:
1. Reserveer nu via de event Qalendar. Let op: doe dit elke maandag voor 12:00u. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en we moeten van te voren weten wie er komt i.v.m. Qorona maatregelen.
2. Kom alleen als je gezond bent, houd afstand van elkaar en was regelmatig je handen.
3. Je kunt je eigen lunch meenemen of iets lekkers halen bij horeca op het Westergasterrein.
4. Mocht je iemand mee willen nemen? Vet gezellig! Mail dan even naar qollega@qommunity.net.
5. Kan je toch niet komen? Meld je dan even af hier in de Qalender, dan kunnen we je plekje aan een andere Qollega geven.

Meer over deze toffe plek: Onze Qollega Mariska tovert de hele maand september de Zuiveringshal West op het Westergasterrein om tot een plek waar iedereen zich thuis voelt. Je kan bij ons langskomen voor een (alcoholvrije) borrel en voor de honger zijn er verschillende foodtrucks. Daarnaast zijn er dagelijks wisselende activiteiten, shows of workshops die je kunt bezoeken.

Festivals zijn uitgesteld, kunstpodia zijn dicht en er kan momenteel niet gedanst en gesjanst worden. Het alternatief? De zoveelste borrel in de kroeg om de hoek? Nou nee dus! Gezellig een drankje drinken kan overal, maar borrelen met een geweldige beleving kan maar op 1 plek. En dat is bij pop-up UNXPCTD!

Het leuke: je koopt vooraf een kaartje voor een voorstelling, maar je weet niet wat je die middag of avond te zien krijgt! Expect the Unexpected!

Time

(Friday) 09:00 - 17:00

Location

Zuiveringshal

Pazzanistraat 37

ZuiveringshalPazzanistraat 37Westergasterrein - Amsterdam

RSVP to event

You must login to RSVP for this event Login Now

X
X