march, 2022

02mar09:0010:00Event OverVirtual EventPolitieke Ochtend Show met De Kiesmannen en Roos van de Werkvereniging

Event Details

Tijdens de Politieke Ochtendshow op 2 maart stomen de Kiesmannen je volledig klaar voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022! Hoe werken de Gemeenteraadsverkiezingen? Waarom wordt de Burgemeester niet gekozen? En wat zijn de belangrijkste thema’s waarop we de lokale partijen kunnen afrekenen? En wat betekent dat allemaal voor ondernemers?  Roos van de Werkvereniging vertelt je meer over de traditionele sociale partners en hoe politiek Den Haag al jarenlang haar best doet om het vaste contract als de norm te behouden.

Deze show is open voor alle Qollega’s: zo stappen we allemaal op 16 maart vol zelfvertrouwen dat stemhokje in. In deze denderde politieke stoomcursus en Q&A blijft geen vraag onbeantwoord, komt dat zien!

Over de Kiesmannen
Met verkiezingsshows, podcasts en campagnes hebben de Kiesmannen tienduizenden jongeren geïnformeerd over maatschappelijke thema’s en verkiezingen. Ze stonden in Paradiso, (bijna) op Lowlands en weten met humor en snelheid alles stof van politieke thema’s af te blazen.  Geen algemeen verhaal over saai politiek gesteggel, maar alle ballen op de Gemeenteraadsverkiezingen. De Kiesmannen stomen je klaar rondom de belangrijkste verkiezingsthema’s: van de wooncrisis naar de zware criminaliteit, van de klimaatdoelen tot toerisme in de stad en van werk tot stadsgroen.

Over de Werkvereniging
De vakbond voor mensen die WEL van werken houden en dat ook graag zo willen houden. Hier staan zelfstandige professionals  centraal. ‘Kan niet’, ‘mag niet’, ‘Zo doen we dat al jaren’? komt niet voor bij de Werkvereniging. Zij kijken liever naar de gedeelde belangen van alle werkenden op onze flexibiliserende arbeidsmarkt. Ze namen het initiatief om samen met andere enthousiastelingen over de kloof tussen vast en flex heen te stappen en op zoek te gaan naar oplossingen waardoor iedereen, ongeacht zijn of haar arbeidsrelatie, verantwoord kan meebewegen op de hybride arbeidsmarkt. 

more

Time

(Wednesday) 09:00 - 10:00

RSVP Now

You must login to RSVP for this event Login Now