february, 2022

15feb09:0011:00Event OverMasterclass: Pitchen met impact door Marije Fris

Event Details

Of je nu met een potentiële opdrachtgever aan tafel zit of informeel met iemand kletst, als freelancer is het van levensbelang dat jij en jouw dienst of product de ander bijblijft. Op dinsdag 15 februari worden we daarom van 9 – 11 uur aan het werk gezet om de perfecte pitch te creëren met sprekerscoach Marije Fris. 

Na deze workshop heb jij de ultieme pitch en kun jij:
-Kort en krachtig samenvatten wat jij te bieden hebt
-Op ieder moment van de dag jouw pitch uit je mouw schudden
-In een notendop vertellen over jouw geweldige idee of product

Over Marije Fris
Via politicologie, redactie van het Jeugdjournaal en onderwijs is Marije terechtgekomen in het trainersvak. Vanuit haar ervaring weet Marije hoe belangrijk het is om is jouw boodschap af te stemmen op je doelgroep, of deze nu jong of oud is, corporate of informeel. Marije helpt je in concrete stappen naar een duidelijk én pakkend verhaal, waarbij jouw persoonlijke talent optimaal wordt ingezet.

Over the Great Communicators
De Great Communicators helpt sinds 2011 met het bevrijden van goede verhalen! Met presentatietrainingen en workshops dragen zij bij aan het delen van nieuwe ideeën, sterke oplossingen en krachtige visies. Door de vele TEDx coachingen die ze gaven bij de start van het bedrijf, zagen ze dat iedereen die gaat presenteren tegen dezelfde uitdagingen aanloopt. Als antwoord op deze uitdagingen werd de Impact methodiek ontwikkeld, waar Marije je alles over gaat vertellen!

Huiswerkopdracht vooraf: bereid een pitch voor van 1,5 minuut!
-Setting: Netwerkborrel of een gesprek met een klant
-Inhoud: Wat heeft jouw bedrijf te bieden?
-Focus: Wat voeg jij toe, wat maakt jou enthousiast?

more

Time

(Tuesday) 09:00 - 11:00

RSVP Now

You must login to RSVP for this event Login Now