january, 2022

17jan12:0013:00Event OverMasterclass: Mentaal gezond ondernemen in 2022

Event Details

Wij maken van freelancen het leukste én gezondste beroep van de wereld 🍀 Want als ondernemer is je mentale gezondheid het állerbelangrijkste, en daar helpen we je een handje bij. Zoals met een leerzame workshop op Blue Monday. Samen met @CommonEasy maken we van deze ‘meest deprimerende dag van het jaar’ een stralende Yellow Monday!

💛 Op maandag 17 januari van 12u tot 13u geeft @marinabraive je tips om vanuit je hart te ondernemen. CommonEasy oprichter Jip de Ridder en coach Lars Lutje Schipholt bij je in met een talk over “Mentaal gezond ondernemen in 2022”. Want hoe bewaak je als ondernemer je energie, hoe zorg je dat je niet over je grenzen gaat en dat je freedancend met je handen in de lucht door het leven gaat? 🕺 Verwacht ook tips en handvatten van @leonieverkleij voor een gezonde balans tussen hoofd en lichaam. Qollega’s meld je aan voor deze workshop via de link in bio!

In deze masterclass krijg je inzicht in:
– Wat je zowel energie kost als geeft en waarom dat zo is
– Wat je kunt doen om met meer plezier en flow te ondernemen

OverCommonEasy
Met CommonEasy verzeker je jezelf van een vangnet als je even uit de running bent. Het is een slimme tool waarmee je samen met andere ondernemers een back-up vormt. Zo help je bijvoorbeeld voor 7 euro per maand andere ondernemers en ben je bij ziekte verzekerd van een inkomen van €1.000. Als Qollega krijg je zelfs de eerste twee maanden gratis en dat scheelt je €25. Sluit je vandaag nog aan en join the Qommunity cirkel! We zijn je back-up. No matter wat er gebeurt. Meld je aan en gebruik de code: QomEasyD

more

Time

(Monday) 12:00 - 13:00

RSVP Now

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP