3 overeenkomsten tussen hiken en ondernemen

Digital Designer Giuliano gaat ook in zijn freelance life het avontuur aan.

Avontuurlijke reislust stroomt door Giuliano’s bloed. Afgelopen jaar heeft hij een lange reis door Indo gemaakt en deze zomer gaat hij de Ring of Steel trotseren – een classic Schotse hike. En ook voor freediven, snowboarden of surfen kun je hem wakker maken. Ook in zijn werk vind je ook veel avontuur: op zijn 18e was hij al aan de slag bij Media.Monks en zat hij al aan tafel bij executives van Google. Lees verder over de overeenkomsten die hij spot tussen zijn hikes en weg als ondernemer.

Nu is hij zichzelf aan het doorontwikkelen tot Digital Designer en is hij vette freelance projecten aan het doen voor o.a. Soupalicious en GTA. Giuliano is Fire Qollega bij Qommunity om net wat meer zekerheid te voelen in de stappen die hij nu zet. “Ik voel wel dat mijn plannen gaan werken, maar het geeft me toch meer zekerheid als ik word gesupport door een business coach met ervaring. Hierdoor kan ik m’n plannen finetunen en weet ik hoe ik m’n tijd kan bewaken en ook nee kunt zeggen. Lees verder over de overeenkomsten die hij spot tussen zijn hikes en weg als ondernemer.

OVEREENKOMST 1: Begin stapje voor stapje
Je hoeft niet in één keer de hele berg te beklimmen. Juist als freelancer heb je de keuze om de rem eraf te halen en niet voor een ander te hoeven rennen. Het gaat niet alleen om bovenaan de berg komen, het gaat ook om de weg ernaartoe.

OVEREENKOMST 2: Verdwalen is niet erg
Soms weet je even niet meer waar je heen wilt en denk je, waar leidt dit allemaal toe?! Ga ik wel doelgericht genoeg ergens heen? Maar juist als je dan blijft lopen en een weg inslaat kun je ineens onverwacht bij een super mooi uitzicht uitkomen. 🌄

OVEREENKOMST 3: Je gaat jezelf tegenkomen
Van super enthousiast beginnen tot niet weten waarom je eraan begonnen bent: it’s a rollercoaster! Het is belangrijk om de ruimte te nemen voor je emoties en niet aan jezelf voorbij te lopen. Dat je gaat strugglen, dat hoort allemaal bij de weg naar de top!

Ga jij ook een groot ondernemersavontuur starten? Check hier onze memberships, en je staat er niet alleen voor. Bij Qommunity kickstart je je freelance life met bakken vol kennis, een ijzersterk netwerk en de juiste tools en templates.